Min familj

Stella
Min dotter, född 2008. En kavat, varm, smart och bortskämd 9-åring. Otroligt kunnig i djur och natur, brädar de flesta i den saken. Tränar Thaiboxning, promenerar med vår hund och leker med kompisarna på fritiden.
 
Morris
Min älskade make. Allt började 2011 som ett trevligt tidsfördriv med chatt, mejl och sms. Han tog modet till sig att ringa en dag och senare den vintern sågs vi första gången. Han bjöd mig på Motörhead-rödvin och pizza. Sedan den dagen har vi hållt i hop och i Augusti 2013 stod vi och våra barn framför prästen i Amsbers Kapell. 
 
Frida & Niklas
Min mans barn. Frida är född 2005, dvs 12 år i år. Niklas är född året efter och har fyllt 11. Goa och fina ungar med humor och kreativitet. Har fått se dem växa upp och är glad att vara deras bonusförälder.
 
Flora
Vår fina blandis. Född 2012 och är världens snällaste hund. Otroligt lydig och väluppfostrad, även om hon blir rätt bortskämd hos mormor och farfar. Har Flatcoated Retriver och Labrador i sig så att bada och apportera är ju givna favoritsysselsättningar.
 
Sally & Lilja
Sally och Lilja, våra katter. Eller ska vi säga pälsvandaler istället. Båda tjejerna är av rasen Devon Rex och otroligt nyfikna och sociala katter. Sally som är äldst är min katt, hon tyr sig mest till mig. Lilja är född med hörselskada och väldigt verbal. De kräver sin stimulering för att inte göra mig och gubben galna av sömnbrist och städning efter dessa två små söta men dryga damer.
 
 
 
 
 
 Chili † 2016

Chili sommaren 2006

Chili föddes i Dala Husby en vårdag i Maj 2002.
Hon va så liten och söt när vi tog hem henne och hon fann sig fort tillrätta hos oss.
14 fina år fick vi tillsammans innan hon vandrade vidare. Saknar henne än idag.    ☆ Välkommen till mig ☆


Nedräkning
Följ mig på Bloglovin

HemTillbaka till Start
Om SoyaNyfiken på vem som ligger bakom bloggen?
Kika då in här!

Kontakta migKontakta mig vid frågor om tex tävlingar, lösenord eller annat
SoyafamiljenSidan om min älskade familj
Mina länkfavoriterNyfiken på vilka bloggar jag följer eller vilka som är mina favoritbutiker?
Låsta inläggAnsök om lösen via kontaktsidan
Gamla SoyabloggenDär allting startade våren 2006