Tänt Släckt Tänt Släckt

Hmm, nu börjar jag faktiskt fundera lite. Sedan vi flyttade in i huset i början av Januari så har jag flera gånger blivit irriterad på en ganska simpel grej. Jag har nämligen satt timers på alla fönsterlampor i alla fönster som vätter ut mot våran infart + lampan i köksfönstret. Flera, flera gånger har inte lampan i vardagsrummet tänt sig när den ska och jag har undersökt varför. Då har själva lampknappen på sladden varit avslagen. Frågat Martin om han slagit av lampan på knappen? Nej, fick jag som svar. I köket har hänt samma sak men jag har tänkt att man kanske kommit åt knappen då den legat på fönsterbrädan både i köket och vardagsrummet. En logisk förklaring!

Men idag tändes aldrig fönsterlampan i vårat all/gäst/lekrum som ligger på undervåningen innanför köket. Undersökte varför och lampan var avslagen på knappen! Nu är det nämligen så att knappen till den här lampan ligger inte ens på fönsterbrädan utan hänger fritt i luften på sidan av fönstret. Ingen kan ha kommit åt den av misstag, inte ens katten. Frågade Martin på riktigt allvar: -Svara mig ärligt nu, har du stängt av lampan på knappen? Nej jag har inte rört den säger han!

Nu har det hänt för många gånger för att vara en slump. Börjar faktiskt undra... Men har inte sett eller kännt någon och det har jag ju faktiskt gjort innan flera gånger, fast hemma hos andra. Kanske är det en gammal snål Smålänning som tycker vi slösar med elen...
Ja vem vet?


Kommentarer
Postat av: Babbi - Designutlottning

Ja skumt var det där fan.. kan du inte prova någon lampa inne o se om det blir samma sak.

2009-05-06 ★ 01:41:41
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Men vad läskigt =/

2009-05-06 ★ 06:30:54
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

scarry... spööööken... :)jag tror på sånt.. hemma hos min mamma i kumla vet du.. där spökar det ... till 100 %...har martins föräldrar varit med om det innan de flyttade ur huset.. ??KRAM..

2009-05-06 ★ 09:46:08
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Martin

haha det lär ju vara garagegasaren :P

2009-05-06 ★ 12:25:45
Postat av: Hannie

HOPPAS HOPPAS! :D

2009-05-06 ★ 21:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0