Stella

På eftermiddan har Stella premiärbadat i sin nya enorma badbalja. Den rymmer 90 liter!! 159 kr på Hammar Plasts outlet i Tingsryd. Annars kostar den 230 kr så det vart fynd där igår. Stella är totalt inne på det där med att stå nu. I badbaljan skulle hon ta tag mot kanten och resa sig upp hela tiden. Hon blir så sjukt glad när hon lyckas också och vi hejjar och applåderar. Våran duktiga fis. Hennes tand-ajaj har lugnat ner sig lite nu. 2 tänder är framme i underkäken och dom är riktigt vassa, men ack så söta. Har börjat låta henne suga och tugga på sin tandborste med lite, lite tandkräm på och så gnuggar vi som små gaddarna lite med.

Börjar fundera på inredning till hennes rum. Får ju tillbaka på skatten och hade tänkt tapetsera eller måla om hennes rum då. Just nu är det aprikos tapet som mer ser ut som en bolognese-spya. Nej jag vill ha antingen vaniljvit eller nougat på väggarna utan något mönster man tröttnar på efter ett tag. Möbler blir hennes spjälsäng till att börja med som ska bytas ut mot ikeas fina växa säng eller dagbädd. Vill sen ha 2 små barnstolar till det lilla vita lackbordet och nån fin vägghylla för hennes fin-gosedjur och prydnadssaker. Gardiner blir nog vita och bege och mattor har jag köpt för längesen. En lekspis fick hon ju i doppresent så jag ska inreda ett hörn av rummet som ett kök. Beställt det här till hennes lilla kök:

Disktäll och diskborste för barn.
var ute just efter ett diskställ i trä för jag hatar allt plastigt skit som finns nu för tiden. Tacka vet jag rejäla grejer.


Åh va kul det ska bli!

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Skönt att tänderna kommit fram!

Det är alltid lika jobbigt varje "tand period", och jag längtar tills Edvin fått alla sina tänder!Kommer att bli jätte fint i hennes rum!

Barnrummet är ju det absolut roligaste rummet att inreda :)Kram

2009-05-27 ★ 09:10:52
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Linnéa

jag håller med, hatar oxå all plastskit och fula grejer som finns nu.jo vi skulle kunna ha höns och har pratat om det så det är inte omöjligt det blir av, nån gång.. men jag är lite rädd för att katterna ska ta hönorna då det bor MYCKET katter i husen runtomkring. så då får det bli inhängnad hönsgård. inte lika mysigt osm helt frigående men..

2009-05-27 ★ 09:46:40
URL: http://www.lillafroken.blogspot.com
Postat av: stina

hihi! låter kanon tycker jag! med inredningen alltså :) duktig tjej som orkar stå! dante står bara korta stunder än så länge :P

2009-05-27 ★ 10:28:50
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Ulko

Hatar också allt med plast.. Hittade också detta diskställ och lite där till som ska in när vi har fixat köksdelen mer i tösen rum :)

2009-05-27 ★ 20:34:27
URL: http://oinkoink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0