Snyft :(

Nu har Stella lyckats få sin första fläskläpp :( Hon satt där så fint på sin lekfilt och plockade med sina grejer och var glad och pratade. Sen sträckte hon sig efter en bok jag har på hyllan under vardagsrumsbordet. Hon tappade då balansen och stupade framlänges och bonkade i hyllan under bordet. Oj oj oj vad ledsen hon blev och jag blir så jävla rädd att hon skadat sig allvarligt. Ser inget märke först men sen ser jag att hon blöder ur munnen. Blir helt ifrån mig och vrålar att hon blöder till Martin. Undersöker saken medans både Stella och jag gråter för fulla muggar. Ingen fara på taket, ett litet, litet jack på insidan av överläppen var det hela. Åh så lättad jag blev! Minns nämligen när min lillasyster slog sina framtänder när vi var små *ryser*

Tror att Stella försöker sig på lite förflyttning eftersom jag hittade henne såhär 2 ggr igår:
Där har ni för övrigt orsaken till fläskläppen, en GI-bok :(

Nu är Stella lika glad igen och leker på som inget har hänt. Mamman är sig själv igen hon med och fortsätter planera hönshus med den måttligt roade pappan.

Kram

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Va skönt att det gick bra!

Edvin ramlade och slog in sina tänder i höstas och jag minns skräcken och paniken!Jag har i alla fall nu antagit utmaningen :)

Kram

2009-05-05 ★ 19:15:30
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: stina

åh, hjärtekross!

dante ramlade ner från sängen häromdagen. men det var inte mycket att snacka om. han sov och blev mest rädd av det plötsliga uppvaknandet. men fy fan vad det voltar i kroppen, och vad ont det gör i mammahjärtat!!!

2009-05-05 ★ 19:49:28
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej hej..:)nej men stackars stella.. skönt att det gick bra.. men förstår hur du fick panik,, hua så hemskt det är när ens barn slår sig.. minns när skolan ringde till mitt jobb och jag fick åka till akuten och möta upp sonen med lärare där då han hade spräckt upp sitt knä.. han har varit en oturs pojk, spräckt ögonbryn från skaterampen, hackan har han sytt, minns inte varför.. och så knät... och nästan drunknat på simhoppet.. men nu har det varit lungt ett par år, peppar peppar...

kramkram

2009-05-05 ★ 20:23:57
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Sussi

hihi, bus Stella.

Elias förflyttar sig hela tiden, man måste ha stenkoll på honom för han tar sig genom krälning och rullning överallt här i lägenheten :)KRAM!

2009-05-05 ★ 20:53:12
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Patricia / Livet med Vilda

Vad skönt att det gick bra! Jag hade nog blivit smått hysterisk och börjat gråta jag med. På tal om obehagliga minnen så kommer jag ihåg när min systerdotter var liten och ramlade ner för en liten trappa och var typ 3 cm från att slå i huvet på en stor vass sten. :/ Alltid lika obehagligt och läskigt när barn gör sig illa. Kram!

2009-05-05 ★ 22:03:18
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Liza

Ajaj, lilla hjärtat...

Tur det gick bra!Kram/ Faster

2009-05-05 ★ 22:14:19
Postat av: Jenny

stackars stackars stella, tur att de gick ok iaf! Tack snälla rara du för att du röstat på mig, så glad jag blev :)Här har det varit full rulle senaste dagarna men ska kika nu vad ni haft för er :) Kramisar

2009-05-05 ★ 23:36:49
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Åh vad skönt att det gick bra! Man blir så himla rädd. Hua. Kram

2009-05-06 ★ 09:16:52
URL: http://annlouise-sjostrom.com
Postat av: Juneau

Du är så söt Sara! Jag önskar fler barn fick en mamma som dig, då skulle mindre ungar må dåligt!

2009-05-06 ★ 22:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0