Nej men nu...

Är bara tvungen att berätta lite snabbt om en grej jag just upptäckte i vårat sovrum. Stella pep lite i sömnen så jag gick upp och skulle kolla till henne. Knäpper på min sänglampa men inget händer. Upptäcker att lampan är uppskruvad/lös!

Då slog det mig att fönsterlampan i vårat sovrum inte lyst på en vecka eller så men att jag inte tänkt så mycket på det utan trott att glödlampan var trasig. Kände nu på den med och den var också uppskruvad!!!

Går ner igen och frågar Martin om han verkligen inte skojar med mig? Är det helt jävla säkert att du inte jävlas med mig bara? Du kommer inte om två veckor och skrattande berättar att du bara luras med mig? Han lovar på heder och samvete att han inte rört lamporna....

Jaha, konstaterar då att med den förra lampincidenten och nu så lär det nog vara så att vi inte är en liten familj på två vuxna och ett barn. Vi kanske är lika stor som familjen annorlunda, haha. Nej men allvarligt, jag är inte det minsta rädd för det är nog person som vill illa. Jag tror jag hade känt mig illa till mods eller märkt negativa energier isf.

Aja, nu ska jag gå upp och lägga mig.
Säger god natt för 2a gången ikväll.
Kram

Kommentarer
Postat av: mamma

Mamma och Putte tror inte på några spöken eller osaliga andar, det måste finnas nån förklaring.Nu väntar vi på er, ska bli så kul att ni kommer

Puss

2009-05-10 ★ 01:09:08
Postat av: Babbidesign - [Design & Foto]

Något skumt är det känns det som.. !

2009-05-10 ★ 01:38:27
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Martin

Lätt Garagegasaren

2009-05-10 ★ 06:55:48
Postat av: Juneau

Jag hade svimmat å dött av skräck!

2009-05-10 ★ 13:16:58
Postat av: Sofia

Klart ni inte är ensamma! Du är nog inte alls fel ute i din gissning, utan jag tror att det är någon som är kvar och ser om sin gård. Kanske vill den bara göra sig påmind eller så tycker hon/han att el är rysligt dyrt nu för tiden ;)

Har du frågat rakt ut vad hon/han vill? Eller vem det är? Känns det inte obehagligt, så är det förmodligen inte det heller. Jag menar, det är ingen som vill något illa. Tvärtom kan folk bli ganska ompysslade av sådana som dröjer sig kvar för att se om sitt gamla hus.Ska bli kul att höra mer om era/n inneboende!Kram!

2009-05-10 ★ 20:25:32
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Hannie

Shit vad ballt! Att fler än en lampa skulle ha exakt samma fel (typ fel på gängorna i detta fallet) är ju bara så sjuuukt osannolikt! Att lamporna du skriver om dessutom är stående och inte hängande gör ju att glödlamporna i så fall skulle skruva ur sig själva uppåt - knappast! Klart ni har inneboende! :DDD

2009-05-11 ★ 11:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0