Halloj

Haft en bra dag men Stella har haft en upp-och-ner-dag idag. Det var hur kul som helst att träffa Elli och Vilma. Sen fick vi ju träffa Ellis farmor och farfar och Ellis nya kille Mattias. Ellis mamma Ulrika var där när vi kom också och hon hade en liten present med till Stella. Ett silverhalsband med ett dalahäst-hänge. Skitsöt! Blev jätteglad, dalapatriot som jag är. Ellis nya kille var väldigt trevlig och Vilma hade vuxit massor sen vi såg henne i julas sist. Fick gott fika och pratade massa med älskade Elli. Åh vad jag saknar henne!

Stella hade väldigt svårt att komma till ro idag. Sov väldigt kort sväng hos Elli och vägrade somna i bilen fast ögonen höll på att ramla ihop. Fick sova middag sent idag för att ens orka äta nått innan den riktiga läggningen. Snacka om övertrött liten tös. Hon var som en propeller med armar och händer. Pillade på allt och kunde inte ligga still. Hade supersvårt att somna in riktigt och jag fick prova 3 ggr innan hon gav upp och somnade. Nu har hon sovit drygt en timme iaf så jag ska väl också hoppa i säng.

Imorgon ska jag träffa Johanna och Melker igen och sen efter lunch ska vi träffa Sussi och Elias :D Om vi hinner så kanske vi kikar förbi AK och Jox en snabbis eller så får det bli när vi kommer upp om ett par veckor igen.

Kram & Godnatt

Kommentarer
Postat av: stina

fullt upp med andra ord! :D

2009-05-14 ★ 10:38:26
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Ellenor

Saknar dig med! Massor! Ellis:)

2009-06-02 ★ 01:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0