Gäsp!

Har haft en fin dag här i Västerås men fy så trött jag är. En hel vecka på resande fot tar nog ut sin rätt. Åkte in till stan och käkade lunch. Träffade upp goaste Stina och Dante som kom med tåget. Vi knallade in på HM en sväng och kikade och sen Lindex. Sen satt vi oss på Global livings uteservering för lite kaffe och kaka. Stella var trött och pipig så det blev välling och middagslur för hennes del. Dante och Stella blev då glada att se varann men det är ju svårt när man inte är på hemmaplan så dom kunde ha fått leka och känna lite på varann. Tiden gick på tok för fort men tillslut var det dags att gå bortåt tågstationen igen. Följde dom till Vasaparken innan jag vände och gick för att möta upp min syster, Nils och systers kompis Rebecka. (bilder kommer när vi landat hemma igen)

Nu ikväll har vi ätit tacos och druckit ett glas vin framför Eurovision song contest. Heja Norge! Är toktrött och höll på att somna när jag la Stella innan. Stellafisen som för övrigt inte tycker man ska sova som vanligt längre. Antar eller rättare sagt, hoppas det beror på att vi är ute och flänger.

Imorrn när vi vaknat blir det frukost och sen packa in allt i bilen igen. Många mil hem och jag varken orkar eller vill stanna på vägen så sorry Russin och moster. En annan gång!

Kram och god natt

Kommentarer
Postat av: Helena

Saknar dig redan! (PS. kompisen stavar sitt namn Rebecca) tihi

2009-05-17 ★ 08:27:28
URL: http://helena74.wordpress.com/
Postat av: ♥ Mamma Russin

ta hand om dig !

2009-05-17 ★ 09:21:00
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0