8-månaderskontroll mm

Självklart blev vi försenade med 10 minuter men det gick bra ändå. Stella väger nu 10440g och är 71cm lång. Hon har växt 5 cm på 2 månader, inte konstigt att jag fick rensa ur hur många plagg som helst i Stellas garderob nyligen.

Idag kom förövrigt H&M-paketet till Stella. Det var massa fint däri och jag är nöjd med allt förutom att jag nog var väldigt förvirrad när jag beställde grejerna för skorna var på tok för små. Måste skicka tillbaka dom tyvärr, eller byta kanske.

På posten ligger min galaklänning med skor och väntar på en rikare dag men jag hittade en sjal och lite hårdekorationer till galan i stan iaf. Fick med mig 4 par trosor hem iaf och 2 par strumpor. En tunikaklänning och en bh.

Var trött och osocial på eftermiddagen men fick lite tid ute med hönshusbygget. Fick en del gjort medans svärmor passade Stella och Martin körde cross. När jag la Stella byggde Martin sittpinnar där inne, blev bra. Imorgon ska jag rensa ut resten av gamla bottematerialet och sätta upp reden. Förhoppningen är att hönsen kan flytta in innan söndag så det blir smidigt för Martin att passa dom när vi är borta.

Har kollat på Big Brother 2002 ett par kvällar nu och det är inte ALLS lika bra som 2003. Men det kanske artar sig, vad vet jag. Mår kasst ikväll och ska krypa ner i sängen med bejb.

God natt

Kommentarer
Postat av: ღ Mamma Russin

har dom börjat med ett nytt Big brother nu?

2009-05-08 ★ 08:32:27
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: stina

säsongen med kitty tyckte jag var bäst :)

2009-05-08 ★ 10:25:41
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: ღ Mamma Russin

men guud så roligt.. det är ju min roligaste säsong... :) tur vi spelar in på boxen, jag har ingen kolla alls vad som går på tv längre.. hihi..nu ska jag och kolla på skor.. önskar du bodde närmre så vi kunde fara tillsammans...

kramkram

2009-05-08 ★ 12:01:07
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Frida

En riktig liten goding ni har , min yngsta dotter Edith är 18 månader & väger drygt 10 kg.....

8 månader är en sån mysig ålder !

Kram<3

2009-05-08 ★ 23:04:37
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0