1 Maj

Blev väckt av darling och Stella som tyckte det var dags för mamsen att kliva upp. Kände då att jag hade lite ont i huvudet, eller bakom mitt vänstra öga om jag ska vara noga. Tog en Treo så fort jag kom ner och satte mig i soffan tillsammans med Martin och Stella. Martin skulle sticka iväg och kolla hur korna mådde och om det snart är dags för någon av dem att kalva.

När han precis hade stuckit blev jag sjukt illamående och trodde fasiken jag skulle få springa till toa. Satte ner Stella på lekfilten och gick. Har inte spytt än men har fortfarande sjukt ont i huvudet och mår halvkasst i magen. Det lutar ju lite åt migrän men det var riktigt längesen jag hade ett anfall. Nästan som det vuxit bort på mig.

Hoppas det går över nu iaf för ute är det jättefint väder och jag vill ut i solen och forsätta arbeta i trädgården och i nya hönshuset som blivit lidande de sista dagarna.

Igår hände en riktigt rolig grej. Efter närmare 10 månader isär så fick jag kontakt med en kär vän igen. Babbi och jag har "pratat ut" och bestämt oss för att börja om från början. Är lättad, glad och förväntansfull för vad framtiden har att ge för oss. Vi kom ju så bra överrens från början och vi är ju lika i mycket. Glad som fan är jag iaf. Tack Babbi för att du hjälpte mig få till bloggmenyn som jag vill ha den ♥

Nu ska loppan ha ny blöja och sen går vi ut i solen!

Kommentarer
Postat av: ♥ MammaRussin

hoppas du inte får migrän bara, det är ingen hit.. hualigen..skönt att "prata ut" , det är det värsta jag vet att ha sånt hänga över en.. det tar för mycket av ens energi.. :)kramkram gummsan, hoppas ni kom ut i trädgården nu..

2009-05-01 ★ 13:11:59
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: TuffLoysan

Vad kul att ni pratat ut och kommer överens igen. =)

2009-05-01 ★ 15:24:45
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Ang att småttingarna ska sova i eget rum.. Oliver verkar inte alls bli störd av att vi stökar på när man ska sova. Han kanske vänder lite på sig och grymtar. Men vaknar aldrig. Tycker dessutom det är skönt att kunna ha lite koll på vad han gör när han vaknar.. tex när han börjar ställa sig upp.

2009-05-01 ★ 15:51:49
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Babbi - [Design & Foto]

Hihi, jag med! Fint skrivet! Kram

2009-05-01 ★ 18:24:33
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: sofia

;) Hehe jodå. Livet går långsamt men framåt. Fick barn nr 2 alldeles för tidigt (född i vecka 27) så jag har bott på sjukhus i 4 månader. hemsjukvård nu då han inte klarar sig utan syrgas...

Jösses vad stor din tös blivit, helt bedårande!

allt bra med dig annars?

2009-05-02 ★ 10:15:12
URL: http://writtenfiction.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0