LightIdag gjorde vi en spontan tur till väckelsång där vi kikade in konkursbutiken. Köpte 4 vita krukor för 100kr, lite annat och sen dessa små glasbollar som ni ser på ljusfatet. Fick inspiration att göra ett ljusarrangemang att sätta på vardagsrumsbordet. Kron-lyktan är från Rusta, silverstaken är en av två jag fick när jag döptes och glasbehållaren är faktiskt en sockerströare jag tagit av locket på och virat ett halsband runt. Blev riktigt nöjd.

Stella sover men var lite svårsövd idag. Hon har varit det den senaste veckan tyvärr. Har kanske kommit på varför med. Nu när det inte är kallt ute längre så blir det automatiskt varmare inne (gamalt hus) och jag tror helt enkelt att hon är för varm. Hon har ju trots allt en pyjamas med långa ärmar och ben, så det lär ju vara som att sova med kläderna på. Stackars lillfis. Hon fick bada ikväll med och hon gillar verkligen vatten. Är så kul att se vilken fingerfärdighet och motorik hon har nu.

Hade planerat att se första avsnittet av Robinsson som gick ikväll men då försökte jag söva Stella så jag missade alltihop. Har slökollat på Star wars men det är inte min favoritfilm direkt så webben har lockat mer. Idag har jag glömt att hämta ut mitt lindexpaket  i Tingsryd för 2a gången på 2 dagar. sjukt irriterande då det ändå är drygt 2 mil dit.

Imorgon ska jag egentligen befinna mig i kyrkan 9.45 för att sjunga med kören jag gått med i, men eftersom jag bara har varit med på en övning hittills så tycker jag gott att jag kan hoppa det. Ska ändå iväg på vattengympan på kvällen så det får räcka.

Är sjukt trött så nu blir det god natt

Kommentarer
Postat av: tete

Verkligen jättefint! Vad pysslig du är! :-) Robinson lär väl gå i repris kan jag tänka mig... Kramen!

2009-03-22 ★ 09:33:03
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0