Upp och ned

Den här dagen har varit väldigt upp och ned. Bara för att jag skulle vara på vårdecentralen kl 10.15 så krockade det med Stellas förmiddagslur. Lilltösen sov ca 10 min dit och 10 min hem. När vi kom hem slängde jag i mig en kopp kaffe hos svägerskan innan jag körde själv till tandläkaren. Kom precis i tid men fick vänta iaf. Min tandläkare är grymt tidseffektiv så en lagning går på 15-20 min max, det är skönt. Lite billigare idag, landade på runt 600kr. När jag kom hem igen hade Stella precis kommit tillbaka från promenaden med faster och farmor. Hon hade inte sovit på promenaden heller så hon somnade i min famn så fort vi kommit in nästan. Sen sov hon riktigt länge och sov till och med när Liza, Emilie och Maja kom. Stella fick stanna hemma med Martin och vi andra åkte till Lundens trädgård. Köpte massa fina vårlökar och sånt så nu har jag och Liza planterat lite och det blev riktigt bra tycker jag.


(Nu blev inte bilderna i toppklass då jag varken hade stativet med mig eller ville använda blixt.)

Imorgon ska jag putsa köksfönster, byta köksgardin, stryka bordslöpare, byta lampskärm och lite sånt. Snart är det ju påsk! Brukar aldrig bry mig så mycket i att påskpynta men i år ska jag ha 2 eller 3 olika påskris och lite annat. Allt sånt blir ju mycket roligare nu när man är en liten familj.

När vi kom hem från Lundes satt Martin och matade Stella, en väldigt sen lunch med andra ord. Våran upp och ned-dag slutade med en övertrött Stella som hade väldigt svårt att komma till ro och somna. Martin tappade tålamodet så det blev jag som sövde henne ikväll igen.

Hur som helst så var mitt blodtryck helt normalt så det ser nog ut som jag kommer få höjd dos på Reductil. Börjar isf med 15 mg på torsdag eller fredag tror jag. Ska plocka ner träningscykeln från övervåningen. Ska sätta den i vardagsrummet så jag kan kolla på tv medans jag cyklar. Det blir cykla, promenader och vattengympa för min del och det borde göra susen. Mat ska jag ta tag i igen med. Blir veckomenyer med viktväktarmat som vi gjorde innan. Det funkar bra för oss iaf.


Kram

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Jobbigt med upp å ner dagar =/ Speciellt när det klaffar fel, och man inte kan göra något åt det.Har nu röstat på dig, under Snyggaste Mammabloggen =)

2009-03-24 ★ 00:13:28
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

du är verkligen en aktiv mamma! titta på tv:n och samtidigt motionscykla är ju perfekt! gjorde jag med ett tag men så sålde jag den när vi flyttade till småland.kram

2009-03-24 ★ 08:09:51
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: tete

Ja, vissa dagar blir bara helt upp-och-ner! Kul att det såg bra ut hos doktorn iaf :-) Kram på dig!

2009-03-24 ★ 14:19:25
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0