Suck!

Jag har tappat bort mig själv lite. Har inga ord på nått vis... Vet inte varför riktigt men jag har mensen från helvetet, kan va nått sånt. Inte ont men det är första mensen sen jag satt i spiralen så det (ursäkta min ärlighet) forsar ur mig.

Idag är planen att rensa på kontoret och i köket. Jag får ett nervöst sammanbrott snart på alla prylar, tidningar och papper som skräpar överallt. Varför ska man prenumerera på en morgontidning när man inte ens öppnar den en enda gång. Jag ville inte ha den, men han skulle ha den och det är han som inte ens läser den. Sjukt onödigt!

Äppelträden är desperata efter en snaggning men när ska man hinna/orka det? Stella gillar inte att tex sitta i vagnen och titta på speciellt länge.

Våran slask och avlopp i köket har slammat igen så nu lär Martin få en kul stund i köket. *BLÄÄÄ*
Suck.. Känner bara massa måsten och känner ingen glädje i nått.

Ikväll är det vattengympa men med min syndaflod är det inte så stor idé att va med. Vore väl inge kul att bada i rosa vatten va? Ska ta ner träningscykelt och köra en sväng på den istället.

Ätit min första Reductil 15mg idag. Nu har jag börjat om med mitt nya liv med andra ord. Tänkte byta ut frukost och lunch med Nutrilett och Naturdiet ett tag så kanske jag får in lite bättre vanor igen.

På tal om mat så börjar jag bli hungrig, så fort Martin fixat avloppet ska jag laga mat. Och precis när jag skrev dom orden så är det fixat! Yäy!

Nu ska jag laga min supergoda kycklinggryta.
Kram

Kommentarer
Postat av: MammaRussin

men jag blir så trött på blogg.se.. nu har jag suttit och skrivit längsta kommentaren till dig.. och så går det inte att skicka.. hoppas denna kommer fram iaf...skrev innan att du borde prova cyklo-f mot mens floden.. det käkar ju jag och funkar jättebra..Sedan har stina gått helt själv idag!! :) jag är sååå glad och stolt mamma här...kramkram

2009-03-29 ★ 17:44:57
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hej, åh va skönt att det ordnade sig med avloppet, hann du pyssla något i kontoret också?! Alltid skönt när man får ordning o reda! Jag är sugen på att ta en super rens här också men känns som om jag ska vänta tills vi gått igenom alla flyttkartonger som innehåller en massa krafs också!Vi är också en familj som får morgontidningen utan att läsa den ;) Tur att vi den här gången är en "testfamilj" så vi slipper betala :-DHoppas ni får en mysig kväll, kram Jenny

2009-03-29 ★ 19:48:47
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Sussi

Vännen, det är nog bara mensen som får dig att må så kasst.

Massor med kramar!

2009-03-29 ★ 23:17:57
URL: http://suzilemon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0