Soya goes 29+


Har märkt saker med mitt ansikte på senaste tiden. Jag har fått kråksparkar vid yttre ögonvrån när jag skrattar och ler. Jag har sämre elastisitet i huden med och ser bara allmänt äldre ut. Sen slog det mig att jag faktiskt fyller hela 30 år om 7 månader. Tänk, när man var 20 tyckte man att man var riktigt vuxen och gamal. Hade till och med en lite ålderskris inför min 20-årsdag. Det va liksom en gräns för mig på nått vis. Nu var jag inte längre en tonåring med allt vad det innebar. Nu ska jag fylla 30 år och har ingen åldersnoja alls. Tycker det är en bra ålder och jag är också glad att jag fick barn nu och inte för tex 10 år sedan. Tror faktiskt att jag har mycket, mycket mer att ge Stella idag än när jag var 20 år. En annan grej är ju att man faktikst är  mer berättigad att vara vuxen och "tråkig" nu när man är i min ålder. Man vet förhoppninigsvis vad man vill och inte vill och du har en helt annan status i samhället som äldre. Arbetsmoralen ökar för varje år som går och det märks tydligt på de yngre tjejerna på jobbet som nyss tagit studenten. Då går fester, killar och shopping före allt. Sjukskrivning 10 min innan arbetspasset börjar är inte ovanligt. Sen får man höra att någon sett personen i fråga dansa på borden kvällen innan. Jag var faktiskt inte riktigt lika när jag var yngre. Visst var jag ute och slirade på nätterna men jag åkte banne mig till jobbet på morgonen efter iaf. Respekt för dina medarbetare är ett måste helt enkelt.

Ja nu spårade jag ur lite märker jag, men jag ville helt enkelt bara säga att jag trivs med min ålder och har inga problem med de kommande 30, men jag känner mig verkligen inte som 30 inombords. Iaf inte så som jag tror man borde känna sig och vara som en 30åring. Funderar på om jag ska ha en riktig fest när jag fyller. Har ju aldrig haft en riktig fest mer än när vi gifte oss. Tåls att fundera på. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Jag är ju 30 år och 2 månader nu. Och det var riktigt rolig att fylla 30. Känns som man blir mer respekterad som just vuxen nu. Även om jag ser mkt mkt yngre ut så folk inte tro mig, men tur id-kort finns. ;) Det är roligt att läsa om dig, då vi är lika gamla ( o uppväxta på nästan samma ställe). Och David fyller ju 10 år nu, men jag har ju såklart levt ett helt annat liv och var verkligen redo att bli mamma då. Nu har jag gjort mig känner jag och kan vänta in att bli farmor. :P Och..Stella e så söt. :)

2009-03-20 ★ 11:18:50
Postat av: Helena

Åh vad fin du är på den där bilden!!! Lilla älskade lillasyster! :-)

2009-03-20 ★ 14:24:44
URL: http://helena74.wordpress.com/
Postat av: Marie

Arbetsmoral it is. Jag är 23 och skulle aldrig få för mig att sjuka mig för att jag har festat för hårt. Då får jag skylla mig själv helt enkelt. Har aldrig haft såna tankar heller :) Dessutom tycker jag att du ser superbra ut i din nya frisyr! :)

2009-03-20 ★ 14:36:50
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Sussi

Underbar bild, du passar grymt i dreads och det märks att du känner dig fin, det strålar igenom liksom :)Jag fyller 33 i år och har aldrig haft någon åldersnoja har alltid kännt mig mycket yngre också iofs.Kramisar!

2009-03-20 ★ 15:59:28
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Fina du!!=)

2009-03-20 ★ 17:24:26
URL: http://emlys.blogg.se/
Postat av: MammaRussin

du är bäst gumman..

hoppas ni har en mys kväll.. hälsa gubben och bärfisen..:) och faster Lisa..;)saknar er alla.. Kramis

2009-03-20 ★ 21:22:57
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: stina

haha, han har fan inte lyft ett finger! han äter samma som jag, recept från www.metrobloggen.se/vagenfran137kg.

jag har tränat skiten denna vecka medan han... inte gjort något. haha! jäkla skit! orättvist!

2009-03-21 ★ 09:46:29
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det där med skrattrynkor känner jag igen =)Men det känns lite som om det inte bara är åldern som gör detta utan även stressen med 2 barn som börjar göra sin rätt bland ögonen =)

2009-03-21 ★ 15:46:28
URL: http://mammajosefine.blogg.se/
Postat av: elin

jäklar! så gammal trodde jag inte att du var ;P du ser INTE ut som 30!

2009-03-21 ★ 17:18:42
URL: http://elinelversson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0