Men åh!

Stella är inte alls speciellt kul just ju. det är väl tänderna som spökar och hon är gnälligare än ever! Inte nöjd med nått längre än nån minut bara och det rimmar inte så himla bra när jag själv har sovit kasst inatt, har ont i magen och är allmänt matt. Tur Martin inte jobbar i skogen idag så man är två att roa gnällspiken.

Är en dålig människa just nu. Har inte gått min promenad på många dagar. Jag har iaf varit på vattengympan och den är riktigt jobbig. Man kör ju i sitt eget tempo och jag kör så hårt mitt flås tillåter. Jag är ju ganska stark men jag har sjukt dåligt flås. Trodde det skulle va lite bättre nu när jag inte rökt ett bloss på 1,5 år men icke!

Är totalt osocial med. Orkar bara med att ha Stella och Martins sällskap runt mig. En kär gamal vän hörde sig för lite om hon kunde komma och hälsa på nästa månad och jag bara känner att jag inte pallar. Ska det va så? Jag kan snacka med alla här på nätet och jag kan va social men jag vill och orkar inte träffa folk. Jag orkar helt enkelt inte med att vara trevlig, intresserad, engagerad och underhållande just nu. Jag vill bara sitta här i min soffa med mina fina runt mig och datorn i knät. Men det går väl över...

Kommentarer
Postat av: Maria

Man får vara osocial ibland. Så funkar jag också, och jag har ändå ingen liten parvel att ta hand om. Emellanåt så har man inte orken att vara trevlig och social med andra människor, att man unnar sig den där "egna" tiden är otroligt viktig. De vänner man har förstår det.Att vara social på nätet är en helt annan sak. Du är nog snart tillbaks där då du vill fylla huset med folk igen. Under tiden ska du ta vara på dig själv, din familj och din tid.Kramen

2009-03-13 ★ 14:26:59
URL: http://hecate.se
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Jag känner igen mej sååå i det där osociala. det är bara familjen, hemmet och nätvänner som gäller nästan. svarar helst inte när nån ringer. Men antar att det är vädret som gör mej såhär hem:ig och osocial. När det blir varmt och vår kommer jag nog ut mera och träffar riktiga folk (haha) igen :)

2009-03-13 ★ 14:42:40
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

haha :) jag lyckas alltid duscha eller amma när nån ringer ;)

2009-03-13 ★ 14:53:46
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: elin

sv; ja, min ögon är lite speciella. många tror att jag har linser :)det där med att var osocial, jag kommer också in i sådana perioder. extra hårt har det blivit nu när man fått barn, man har ju ingen ork!

2009-03-13 ★ 15:47:16
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Man orkar automatiskt mindre när barnen är extra gnällig. Och sen bara det här att vara förälder tar på krafterna. Jag blir alldeles svag i armarna är Oliver är grinig. Är knappt jag orkar med honom då, tyvärr. Och än mindre vara social. Men har man bra vänner så accepterar dom sånt.

Hoppas det går över.

2009-03-13 ★ 16:10:55
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sussi

Det kommer gå över, sådär känner vi alla ibland.

Kram på dig!

2009-03-13 ★ 16:28:56
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Marie

Man kan inte vara på topp jämnt, det hade ju varit konstigt. Ta lite för tid för dig och din familj så tror jag att det släpper så småningom. Kram och trevlig helg!

2009-03-13 ★ 17:40:00
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Hannie

Jag har ofta såna där toppar och dalar när jag inte ens orkar gå ner för att köpa mjölk för då kan man ge sig fan på att man träffar nån man känner, det händer ju varje gång man går ut i den här stan. Men sen vänder det lika snabbt och jag är på stan minst en gång om dagen och socialiserar (haha) med vänner och bekanta och ibland folk jag inte ens känner. Du kommer tillbaka hun', no worries! Passa på att mysa med dina fina där hemma nu! Kram!

2009-03-13 ★ 18:01:54
Postat av: tessi

då tycker jag att det är precis det du ska göra och inte tänka på vad du inte gör. Man ska må bra själv!

Heja dig!

Kram

2009-03-13 ★ 21:26:58
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0