Jippi

Jag har fått recept på 15 mg Reductil nu och imorgon ska jag åka till apoteket och hämta ut dom. Nu ska jag börja om och jag ska verkligen försöka kämpa, om än inte med 5 timmars promenad i veckan men kanske 2 timmar + 1 timme intensiv vattengympa och tid på motionscykeln. Målet är iaf att göra någon form av motion varje dag, men inte att ta ut mig så som det blev sist. Lagom är helt enkelt bäst!

En annan skitbra grej är att jag fått remiss till dietisten och om en månad ska jag på mitt första besök. Synd att det är en heeel månad dit bara, för jag vill verkligen ha matnyttiga tips *hahaha* Börjar nog att äta mina tabletter på månad så hinner jag samla mig och ställa in mig på att ändra mina vanor.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Grattis, vad skönt för dig.

Låter vettigt att börja lugnt och öka med träning eftersom.

Det kommer gå skitbra.Kram kram!

2009-03-28 ★ 00:20:01
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: sandra

Hej Gumman!

Lycka till med att äta nyttigare och att motionera.

Det kommer att gå bra. kramis

2009-03-28 ★ 08:20:49
Postat av: Nicky

Hej

hur fick du recept till reductil?

jag har varit hos läkare många gånger sen jag började gå upp i vikten. Fick aldrig något hjälp, bara recept till zoloft och andra lyckopiller men jag åt aldrig dem. var där när jag vägde 63 kg. sedan gick upp till 67, 73 och nu 78 kg. har varit duktig och gick ner lite så nu väger jag 75. fick en medicin lika som reductil fast mindre dos (min läkare skickade från brasilien) men man går upp igen när man slutar. det är inte bra gå ner så fort... hoppas att funkar bra och lycka till!

2009-05-04 ★ 23:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0