Godmorgon

Har sovit som en stock hela natten (nästan) Har väl klivit upp och gett Stella nappen nån gång men inte lika mycket som förra natten. Klockan 7.30 vaknade Stella som alltid. Man skulle kunna använda våran lilla dotter som väckarklocka, så punktlig är hon. Jag var så sjukt trött så jag gav henne 2 gosedjur att leka med i hopp om några minuter till i drömmarnas värld. Tror inte hon blev så nöjd med det för hör och häpna! Martin kliver upp och jag somnar om. Jag trodde han skulle ge henne nappen och försöka få henne att somna om men jag vaknade 30 min senare och då var det tomt i sängen. Älskling hade gått upp med Stella och låtit mig sova vidare, det är lyx. När jag kom ner var det frukost på bordet och Stella hade fått torr blöja och frukost.

Nu sover lilla loppan sin förmiddagslur och Martin ligger också här brevid oss och slumrar. Mysig morgon när man myser i soffan under täcke och filt, tittandes på Nyhetsmorgon på TV4 och ute skiner underbara solen. Tänk att solen har inverkan på humöret, man blir så lycklig!

Kl 12.00 ska vi vara på BVC för Stellas 6-månaderskontroll med sköteska och barnläkare. Ska bli spännande att se hur hon växt på en månad nu. Sist hade hon ju gått upp 1 kg på en månad. Efter BVC ska vi hälsa på Mikko, Ida, Colin och drygt 1 vecka gamla Millie. Har en liten present med till lilla tjejen och vi lär väl köpa nån bamsetidning eller liknande till Colin med så inte han blir ledsen och utanför.

Sist men inte minst så ska vi panta och handla mat. Blev aldrig nån handling igår då vi var hos Kalle och Evve ändå till 20.00. Martin ska med Kalle och fler på Sonisphere festival i Hultsfred den 18 Juni. Jag är mer sugen på Peace & Love i Borlänge och Metalltown i Göteborg. Kanske blir det Sweden Rock  i Sölvesborg med men det var inte nån imponerande bandlista än tyvärr :( Ja det tål att funderas på. Vi båda vill och ska kanske på Peace & Love iaf men då måste vi höra med pappa eller mamma om dom vill vara barnvakt.

Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ha en bra dag du med gumman! kram

2009-03-12 ★ 11:01:26
URL: http://storstrumpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0