Klännings-PANIK!

Mammabloggalan...
Jaha då har man 2 klänningar här hemma som inte känns som de duger längre. Den första känns mer som nått som passar på vintern. Den andra passar ju bra på sommaren men mer som en partyklänning inte som gala. Har skickat efter säkert 6 klänningar vi det här laget och jag har verkligen börjat i tid! Många har sagt att jag ska prova klänningar i butik istället för postorder och det har dom väl rätt i om jag bara hade en kropp som passar i de klänningar jag tycker om. Om jag hade varit smart så hade jag tagit erbjudandet om att få en klänning uppsydd av Tetes mamma Susanne, men jag tänkte att jag inte skulle ha råd med det. Nu såhär i efterhand så hade nog det blivit billigare i längden än att skicka tillbaka massa klänningar hela tiden. SUCK!

Igår berättade Evelina att de ska på bröllop i Juli och hon hade lite panik över klänning precis som jag har inför galan. Jag visade henne en superfin långklänning jag har i garderoben men som jag inte kunnat göra mig av med fast jag inte kan ha den längre. (Köpte den till millenieskiftet) Tyvärr passade den inte Evelina heller så den fick hoppa tillbaka in i garderoben igen. Eftersom hon skulle på bröllop så ska man helst inte ha vitt och svart på sig och jag är ju inte den mest färgglada tjejen i stan direkt. Men kom på att jag har en mörklila kortare klänning jag hade på brorsans 30-årsfest så den fick hon prova och den passade fint :) Hon lånade den så ska vi se om den får gå på bröllop.

Då får jag veta att hon har en riktigt fin klänning i den modellen jag älskar. Jag ska åka och prova den hos henne idag och jag hoppas så in i h-vete att den passar mig för i så fall kan jag börja glädjas inför galan istället för att ha panik och oroa mig massor. HÅLL NU TUMMARNA FÖR MIG OCH KLÄNNINGEN!

Kommentarer
Postat av: stina

håller alla tummar! nya soyainfon är superfin! :D

2009-06-20 ★ 11:52:30
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag börjar också få panik me klänningen, den sitter lagom nu.. Men går jag ner mer kommer den vara förstor. :STack föresten, hihi ja rätt långt hår, har dock det uppsatt alt för ofta..Kramaps. tänk att om 2 veckor ses vi! :D

2009-06-20 ★ 12:33:04
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: ewwe

sicken tur att den passade!! tackar så mkt för gårdagen, de va riktigt trevligt.. ha de gött=)

2009-06-20 ★ 15:02:32
Postat av: Mamma Russin

hej vännen..:)

men jag tycker ju att din klänning är super fin ju... varför kan du inte ha den nu ??

så mysig kväll ni verkar haft det..

vi är hemma nu .. fast jag ska snart åka och jobba ikväll.. mindre roligt.. :(

men det blir kul bara jag kommer ner till jobbet..

kramkram

2009-06-20 ★ 16:01:38
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0