Hörrni...

Ni vet angående min "utlottning"
Tanken var att få höra lite hur ni uppfattar mig och min blogg.
Att jag har en liten söt ljusstake som pris för bäst motiverade kommentaren är ju bara en sk morot för att ni skulle nappa på idén ;) Man måste inte vilja ha ljusstaken. Man kan skriva en kommentar och slippa ljusstaken ändå, haha.

Det som gör mig lite ledsen är ju att säkert 90% av mina stammisar som har följt mig länge och "känner" mig inte har skrivit ett ord. Trist!

Ni gör som ni vill men jag skulle bli glad av lite fler bidrag.
Skriv i kommentaren isf om du inte vill ha ljusstaken.


Kommentarer
Postat av: Sussi

Hej vännen!

Har precis kommit hem från en festivalkväll.

En nykter sådan men en väldigt lyckad sån.Anledningen till att jag inte skrivit något är för att jag är ingen sån som skriver på begäran till någon att jag tycker om någon eller tycker att den är fin, bra osv.

Det vill jag ska komma spontant från mig och för mig känns det lite konstigt att skriva nåt bara för att du vill höra snälla ord från mig.Du vet att jag tycker du är en bra, fin, charmig och stark tjej som jag gillar men jag gillar inte att rövslicka, hahaha!

Tror jag gjorde det lite nyss ändå nu men jag tror du fattar.Du vet att jag läser din blogg flitigt och att jag älskar den men jag tänker fortsätta skriva mina spontana komplimanger till dig när jag känner för det för det är mer min grej.

Allt annat blir konstigt tycker jag.Hoppas du inte tar illa upp, kan förstå om du gör det men jag måste stå för den jag är.För mig känns det liksom lite som när den där "tjejen i klassen" som kunde rita men ända sa

- åh vad fult jag ritar...

Bara för att få höra att hon visst det ritade bra av alla sina tjejpolare.

Måste vara ärlig mot dig för det förtjänar du och jag tycker det där blogginlägget var lite märkligt helt enkelt.Peace & Love

2009-06-27 ★ 01:59:54
URL: http://suzilemon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0