Vad gör ni?

Hej, vad gör ni? Jag umgås med min familj och försöker förstå varför jag är konstant trött hela tiden. Stella trivs superbra här uppe med all uppmärksamhet och "nannys"  Idag har vi hjälpt min pappa att måla taklister, trappräcke och stolpar. Vi fick god lunch efter målningen och jag hjälpte pappa fixa antivirusprogram på deras dator.

Stella fick stanna hos mamma när jag och Martin åkte och kikade på lite grejer. Han var på jakt efter brallor men inget dög eller var i rätt storlek. Visade honom 2 rumsmattor jag kikat på men han tyckte vi skulle kika på IKEA istället. Ja vi får se hur det blir. Kikade på Biltema en sväng. Martin fick provcykla den eventuella födelsedagspresenten jag funderar på att köpa honom i september. Själv fyller jag ju jämt i oktober men funderar på att kanske bara ha en helt vanlig hemma/förfest istället för fest med mat och allt. Vi har ju ännu inte fått jobb här uppe så det blir nog kanske lite för dyrt med stor fest.

Imorgon ska Martin förlänga sitt mobilabonnemang och så ska vi skaffa bänkdiskmaskin till lägenheten. Färg ska köpas och sen ska vi börja måla hallen och vardagsrummet. Måste flytta alla möbler in i vårt sovrum först bara. Stella ska nog vara med mormor under tiden för det är svårt att vara effektiv när man ska passa henne undertiden.

Stella har ju börjat stå själv mer och mer, men när hon kommer på sig själv så blir hon nästan skraj och ska sätta sig ner. Hon tycker det är tokkul att gå när hon får hålla oss i händerna. Det märks att hon är mer medveten om avstånd, höjd och storlek nu. Jag tycker det är så kul att se och märka hennes utveckling och små steg.

En väldigt, väldigt elak humla stack Stella på foten nu ikväll. Hon satt på golvet och lekte och helt plötsligt börjar hon störtgråta och då ser jag hur en humla kryper på hennes fot. Tack och lov var hon inte ledsen så länge men foten är rätt röd och svullen. Min stackars lilla fis :(

Martin har varit i lägenheten och kollat mått på skåpet där vi ska ha bänkdiskmaskinen och det kommer bli riktigt bra. Sen kom jag på att vi nog kan ha micron uppe på kylen så spar vi ännu lite dyrbar bänkyta. Åhhhhhhh jag längtar så jag blir knasig :P

Kram

Kommentarer
Postat av: Elin

Visst är det kul när de små utvecklas så fort! Man blir glad av att se på dem :)

2009-07-13 ★ 00:55:25
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: tessi

vi har oxå gömt vår micro där :-)

Vad blir det för färger i hall och sovrum?kram

2009-07-13 ★ 11:45:27
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com
Postat av: Juneau

Ge mej gärna tips om bra å billiga såna om ni hittar. Funderar på att köpa en ja åxå!

2009-07-14 ★ 22:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0