Soyas vinnare!

GRATTIS Helene (http://hebens.blogspot.com) som vann valfri vara hos HejBaby.se

Tusen tack hejbaby.se för ett fint samarbete!

GRATTIS Tete
(låst blogg) som hade absolut ärligaste och klockrenaste kommentaren på min utlottning av ljusstaken.


Saxat ur kommentaren:
Soya är en mycket intressant kvinnlig individ jag lärde känna under tiden jag var tillsammans med Knuths. Första gången jag såg henne var då jag, Knuths och Ådi stötte på Soya och Kicki på Kupolen.
Jag hade aldrig träffat nån som Soya och jag ville veta mer. Dock blev det inte så många ord sagda mellan oss den gången. Allt eftersom tiden gick stötte vi ihop på diverse fester och sånt och jag gillade henne mer och mer för varje gång.
Jag har nu känt och/eller varit bekant med Soya i flera år. Soya är oslagbar när hon är i sitt rätta element. Känner hon sig lite obekväm kan hon däremot bli ganska känslosam, och kanske låta känslorna styra mer än förnuftet ibland.
Jag tror att hon har haft det riktigt jobbigt och tufft i Småland och jag är helt säker på att både hennes och hennes familjs liv kommer bli mycket mer harmoniskt i samband med att de flyttar tillbaka till Borlänge igen.
Soya kräver en tålmodig och mycket kärleksfull man vilket jag tror att hon hittat. Jag är riktigt glad för att de verkar vilja fortsätta kämpa tillsammans istället för att ge upp varandra. All heder åt er!
Soya är rolig, omtänksam, kärleksfull, generös, älskvärd, spontan, rakryggad och står för det hon tycker (men kan absolut ändra sig om hon inser att hon haft fel och då även stå för det), ärlig, en jävligt bra mamma och en helt underbar Soya helt enkelt. kram


Tusen tack underbara Tete!


Kommentarer
Postat av: Helene

Åh så glad jag blir, tusen tack!! =) Kram

2009-07-01 ★ 22:21:45
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: Tete

Oj wow, tack!!! Jag skrev ju att ljusstaken inte passar in här hemma, men den skulle göra sig väldigt fin på Mirildas rum vid jul ;-)

2009-07-01 ★ 22:37:42
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Tete

Hej igen!

Nu såg jag din kommentar i min blogg. Tack än en gång! :-) Jag tycker att du ska följa ditt förslag och lotta ut den till någon som kommer att använda den mer än en gång om året. Helt ok med mig. Jag är så himla glad ändå för dina fina ord!

2009-07-01 ★ 22:43:18
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0