Nu lägger jag ner Tradera.com

Jag har haft några auktioner uppe för att sälja lite grejer jag inte behöver eller använder inför flytten och sålde tex en parfym till en tjej i Säter. Jag postade paketet den 26 Juni och nu säger hon att det inte kommit och anklagar mig friskt för att lura henne. Jag blir skitledsen eftersom jag verkligen försöker hjälpa henne. Jag kan ju inte ta ansvar för brevet/paketet när jag väl stoppat det i lådan och kan ju inte mer än att reklamera och söka efter det. Jag har bara varit tillmötesgående och så får jag se mejlet från Tradera - Du har fått ett negativt omdömme!

C R A P

Kommentarer
Postat av: elin

shit! brev kommer ju bort, det är den risken man får ta när man handlar begagnat över nätet. tjejen borde tänkt på det!

2009-07-06 ★ 22:32:46
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Postat av: Patricia / Livet med Vilda

Vad trist, när man försökt göra allt för att hjälpa bruden. När jag läser sånt där så blir jag så misstänksam och får känslan av att hon har fått paketet men påstår till dig att hon inte har det.. usch, nej, det är så svårt med sådana personer. :| Ledsen för din skull!

2009-07-06 ★ 22:43:28
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Helene

Men usch så tråkigt, det är ju inte ditt fel att posten sullat bort paketet! Men du kan ju kommentera hennes omdöme i alla fall, skriva sakligt att du lagt paketet på lådan och att ditt ansvar faktiskt slutar där.. Vilken dumming, hörru!

2009-07-07 ★ 00:02:42
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: Agnieszka

vem är denna som köpte... jag hade en sån med.... hon hade fler negativa såg jag sen... där det stod att hon lurar folk=(kramis

2009-07-07 ★ 08:02:27
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Sussi

Fan va surt, det finns ju inget värre än att bli oskyldigt dömd för något vad det än är...

KRAM!

2009-07-07 ★ 08:40:23
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: chathrine

Du får försöka att inte ta åt dig av den enda negativa omdömet - du har säkert många bra som väger upp det. Du kanske t o m kan träffa henne IRL om du känner för det och se vad hon är för person.Jag varken köper eller säljer på tradera, men kollar då o då och ser att det står att man inte kan vara ansvarig för posten. (sen om säljaren skrivit ut det själv eller ej vet jag förstås inte)

2009-07-07 ★ 10:53:37
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Susanne

Jag har varit med om något liknande. Inget som kommit bort i posten. Men ett par jeans en tant vann utav mig som hon gav sin man. Hon gav mig negativt omdöme på grund av att jeansen inte var i den passformen hennes man ville ha. De ringde till och med och hotade oss i telefon! Bara på grund av att byxorna inte var i den passformen de ville. Inget jag eller Daemon kan rå för, det är ffs inte vi som har sytt byxorna liksom. ><

2009-07-07 ★ 12:26:45
URL: http://ultrapid.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck - Gratisgåva vid sexpartybokning!

Man tröttnar lätt på tradera när det är så .. fast jag förstår köparen också och hade vart orolig själv om mina köpta saker inte anlänt, men som du säger, vad mer kan du göra än reklamera sakerna. ..Det är trist att få negativt när du försöker allt du kan, och skulle du skicka pengarna åter till henne så kommer garanterat parfymen dyka upp hos henne o hon får dne gratis så du kan inte göra så mkt annat.

2009-07-07 ★ 13:51:36
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Fy fan vad tråkigt! Man är så jäkla sårbar då folk ska hålla på å tramsa såhär. Suck.

2009-07-07 ★ 17:34:32
URL: http://jasas.se
Postat av: Mia

Men åh, sånt är så irriterande.Hoppas vi ses igen på nästa års gala. :)

2009-07-07 ★ 20:45:16
URL: http://wenne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0