Nattsudd

Sitter vid köksbordet och bloggar, det hör inte till vanligheterna kan jag säga. Ville vara ifred lite för jag håller på med bloggdesigner till pappa och en anna tjej, men fickk just mejl om att hon ångrat sig och börjat blogga på blogger istället. Min vän Helena i Borlänge står näst på tur så hennes blogg ska snyggas upp den med.

Stella var helt omöjlig att lägga ikväll igen. Likadant igår! Hon somnade faktiskt till en sväng och jag trodde kusten var klar och gick ner för att ta reda på muffisen jag bakat nu ikväll. Nehej, då börjar hon gorma i babylarmet så Martin fick gå upp. Han var där uppe en stund men tillslut kom dom ner båda två och Stella verkade nöjd med det :P Hon fick sitta här i köket med mig en stund tills Martin gick ut på rävjakt med sin pappa.

Jag visste ju att hon var trött och hon satt ju och gned ögonen och gnällde. Gjorde en liten flaska välling och tog henne med upp, för jag tänkte att hon kanske börjar kräva mer till natten. Slurp så va vällingen nere i magen men inte skulle väl lilla damen sova för det. Jag fick ha henne i famnen och buffa rumpan en bra stund i alla konstens regler. Tillslut slappnade hon av och jag testade att lägga henne i sin säng och äntligen hade hon varvat ner såpass så hon kunde somna själv som han alltid brukar göra.

Själv känner jag mig aldrig utsövd fast jag får sova ibland. Det är ju jag som vaknar varje gång hon vaknar, Martin sover ju som en klubbad neanderthalare där brevid. Sen hjälper det inte att han har världshistoriens sämsta morgonhumör också. Haha, min älskade surgubbe.

Martin följer ju Big Brother som en besatt och av någon skum anledning så sänder dom om året med Linda Rosing och Co. WHY? 3e ggn gillt eller? Nej jag bojkottar det nu och längtar efter varje ny måndag då Dexter går.

Nej nu slänger jag in handduken!
God natt

Kommentarer
Postat av: vera

hahah, min karl sov också som en nerklubbad whatever :P

fast med andra barnet så vaknar han faktiskt lättare :P

2009-07-24 ★ 07:23:57
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: vera

hah, tack, tror jag :)

ingen aning om vem hon är :P

2009-07-24 ★ 11:16:02
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Popprinsessan

Undrar om det där är manligt vs kvinnligt? Jag vaknar om man släpper en knappnål på nedanvåningen, medans maken inte märker om det kör in en långtradare i huset.. typ.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0