Jag hänger inte med

Åh jag har så mycket i skallen nu så jag hinner inte med att berätta om allt.
Idag har Stella satt sig upp i spjälsängen för första gången tex. Hon kryper nästan nu och säger flera ord. Hon älskar att stå upp och ska gärna gå och hålla oss i händerna. Hon tar stora och långa steg, min sötfis.

Hon har sedan en vecka tillbaka somnat själv varje middag och inför natten alla gånger utom 2 mn då har jag bara legat brevid tills hon somnat. Hon sover oftast bara 2 ggr per dag istället för 3 som innan. Hon är uppe längre på kvällarna och hon äter nästan allt och tuggar bra med sina 2 fina och vassa gaddar. Tror det är nya tänder på g uppe för hon har börjat dreggla igen. Nästa vecka är det dags för BVC-kontroll igen, ska bli spännande att se hur lång hon är för jag tycker hon har dragit iväg en del.

Hon gillar att borsta tänderna och älskar att bada!

Hon trivs riktigt bra att åka fram i bilen och sitter bättre iom att hennes bakåtvända bilstol får en annan vinkel i framsätet. Hon sover fortfarande ca 12 timmar varje natt och somnar bra i bilen. Nya vagnens däck var torra och slitna så ett klarade inte av lagningen Martin gjorde igår utan exploderade. Martin köpte ny slang och däck till bakhjulen så nu går kärran perfa igen.

Stellas fina vita tbarnstol i trä ska jag slipa och måla igen. Färgen jag målade sist var inge bra till det ändamålet så jag ska måla om den med en bättre kvalité nästa gång. Den är ju bra mycket snyggare än den plastiga Antilopen från IKEA iaf och passar bättre i vårt nya kök sen. Har sett nån gång en bild på blocket där det var en bricka till vår stol, men har tvärr aldrig sett någon begagnad och den finns ju inte på IKEA länge. Synd!

Nu har ni fått lite update!

Kommentarer
Postat av: sofia

meen näjj! inte alls så jag menade:( det är din blogg! tänk på att det jag reagerar på gör ingen snnan.. jag som är känslig..

2009-07-02 ★ 07:23:22
URL: http://writtenfiction.com
Postat av: Helene

Åh så fort det går med allt, tänk att hon blivit så stor redan! De står inte på förrän det är haspar som gäller på lådor och skåp då hon springer omkring helt för egen maskin och busar ;)

Kram på er!

2009-07-02 ★ 10:39:14
URL: http://hebens.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0