God morgon

Här har hela huset sovit bra utom Putte. Ska ju till BVC om 1,5 timme så det är väl dags att göra ett ryck. Måste leta på Stellas BVC-häfte som har kommit bort när vi bytte skötväska. Hoppas vi hittar den för detta blir antagligen sista besöket hos våran supergoa och den andra inte fullt så goa BVC-sköterska. Vi får nog gå med Stella till Jax vårdcentral och BVC där, hoppas dom är bra. Någon av er underbara kullor som vet hur dom är på Jax?

Nej nu måste jag göra ett ryck som sagt.


Btw... Dofljuset som låg i Goodiebagen från Yankee Candle i doften Bluberry scone lukar ju helt galet gott. Party Lite, släng dig i väggen. Jag har hittat mitt nya favoritmärke!

Kommentarer
Postat av: Helene

Ja just ja, va trist att ni måste byta bvc.. Fast Stella är kanske för liten för att bry sig ännu, så henne kanske det inte spelar någon roll..? Håller en tumme för att ni får en trevlig på Jax sen i alla fall.Vi tar gärna emot lite kläder ifall det är en flicka som ruvar i magen! =)Kram!

2009-07-07 ★ 10:04:27
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: Sara J

Hej och välkomna hem igen :) Tråkigt att du inte trivdes i Småland, hoppas ni kommer trivas bättre här hemma bland familj och vänner.Vi går på Jax och har en bra BVC "tant" tror dock hon bara har hand om de som bor mot Romme. Men det finns då 2 till som jag tycker verkar trevliga och bra. Hoppas ni får en bra "tant"!! Ha det bra! Kram

2009-07-07 ★ 21:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0