Ett nytt försök

För inte så längesedan gjorde jag en fotobok på nätet som kom hem så fin i brevlådan. Jag och Martin var lika nyfikna båda två och satt brevid varann och bläddrade andaktsfullt genom boken. Jag hade valt bilder från Stellas födelse som jag tänkte att hon skulle uppskatta när hon blir lite större. Allt är frid och fröjd tills vi kommer till sista sidan... Trodde vi! Efter vad jag lagt som sistasida kommer det en tomsida och sen massa foton huller om buller, helt fel beskurna och en del suddiga. Det är som om dom ramlat med på nått vis i programmet. Rätt surt, men vi ska ta mattkniven och skära bort dom felande bladen.

Nu har vi iaf bestämt oss för att göra en ny bok med Stellas foton. Vi tar nog 0-6 månader denna gång och nu struntar vi i den där firman som strulade till Stellas fina fotobok, så nu väljer vi www.fujidirekt.se/fotobok istället. Hos Fujidirekt kan man välja olika pärmar, effekter och upplägg. Boken kommer direkt till din låda, hur smidigt är inte det?

Har ni funderat på att skaffa fotobok, eller har ni redan gjort en?

Kommentarer
Postat av: chathrine

Jag gjorde en fotobok av mina vackraste foton till min mormor i Julklapp, ifrån just Fuji. Fick göra gratis via buzzador. Den blev jättefin! Vill göra fler sen att ha själv.

2009-07-23 ★ 23:33:30
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: ♥ Mamma Russin

vi har gjort , till julklappar i julas på barnen..:) mycket uppskattade klappar blev det.. :)tråkigt med er bok som blev huller om buller..

KRAM

2009-07-23 ★ 23:38:21
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: j a s a s . s e

Jag fick en gratis av fujidirekt pga av att jag gett dem bra omdöme i min blogg, men jag har tyvärr inte fått fingrarna ur att beställa, än :| Men nu blev jag ju sugen så jag får väl sätta mig ner med det.. nån dag :P

2009-07-24 ★ 00:12:12
URL: http://jasas.se
Postat av: sofia

över huvud taget så gillar jag Fujidirekt absolut bäst. Dom är snabbast och deras sida är riktigt enkelt att förstå ;)Fotobok är det absolut finaste som finns. Mycket roligare än fotoalbum.

2009-07-24 ★ 09:32:32
URL: http://writtenfiction.com
Postat av: Helene

Vad roligt med en personlig fotobok! Har också funderat på det, eller egentligen hade jag velat pyssla ihop en själv men känner jag mig själv rätt kommer jag tröttna relativt omgående så då är det bättre att trycka en riktig istället. Ja, när bebis har kommit och vi har börjat ta foton vill säga, hihi =)

Kram!

2009-07-24 ★ 10:22:20
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Jag har tänkt tanken, och ska nu sätta mej ner och dona lite med en 0-6 mån bok jag med till C.

Kanske det blir en beställning om jag bli nöjd :)

Kan ju som sagt vara kul för henne sen :)

2009-07-24 ★ 11:49:59
URL: http://carpeannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0