And life goes on

Förstår inte, jag var bara borta i 1,5 dygn men det kändes som jag hade missat massor här hemma. Stella hade fått en ny fin t-shirt med hjärtan på av sin farmor tex. Tack! Tror att det känns som jag var borta längre just bara för att jag annars alltid har koll på "allt och alla" här hemma. Nu har Martin skött hem och barn medans jag bara roade mig och hade en fin upplevelse. Jag tror det kallas ovana ;)

I skrivande stund är älskade mamma och Putte påväg ner till oss. Dom kommer bo i gästrummet nere fram till fredag då dom tyvärr lär åka hem igen. Men vi åker nog upp lördag eller söndag ändå för vi ska ju få besök över dagen av Elli, Mattias och Vilma, våra vänner från Dalarna. Vi ska ha med oss en släpvagn upp med det första flyttlasset. Det är riktigt stort så vi kommer få plats med en hel del. Vi kommer nog ta en av sofforna, matsalsgruppen och så mycket kartonger vi hinner packa.

Har påbörjat städningen av huset och jag kan bara erkänna att det borde ha gjorts för länge sen. Men det underbara sommarvädret, olusten och alla resor det blivit på senaste tiden har väl bidragit till förfallet :p Nu blir det gjort iaf och jag har precis skurat handfat och toalett, dammat och torkat spegel och skåp. Stella (och troligtvis hennes pappa med) somnade just så det får vänta med dammsugningen lite, men det hinner vi nog.

Imorgon är det kalas för Stellas faster Liza. Vad hon ska få får ni inte veta för hon läser ju bloggen med jämna mellanrum. Jag tror hon kommer gilla det iaf :)

Nej nu lär jag fortsätta plocka och damma.
Kram

Kommentarer
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Vi har new yorker i uppsala :)

Massor med fint, synd bara att kvaliten inte är den bästa. Iallafall på tjejkläderna, killkläderna tycker jag är mycket bättre.2009-07-06 ★ 14:01:49
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

tack för den söta ljusstaken du tog med till galan som jag vunnit! Jättekul att träffas var det! kram kram

2009-07-06 ★ 15:21:13
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Koola Viola

Hu städningen skäms

Här lyfter ingen ett finger inomhus när det är så skönt utomhus. Så det ser ut som hej kom och hjälp. Och igår fällde maken och grannen en massa träd runt huset, så det ser ut som hej kom och hjälp utomhus också.

Pja. Det ser ut som hej kom och hjälp hemma hos mig helt enkelt.

Men det gööör inget :)

2009-07-07 ★ 07:34:53
URL: http://koolaviola.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0