Viktsnack

(Nej jag har inte fått nät än men jag använder mobilen som modem, visserligen lite dyrare men jag får iaf min dagliga bloggdos. Det tar superlång tid att lägga upp bilder när jag kör såhär så det får bli gamla bilder när det väl blir nån)

Först gick jag ner 3 kg och gick upp 1 kg. Men nu är jag nere på -2,5 kg iaf.
Häromdagen mätte jag kroppen på olika ställen. För att kunna jämföra från vecka till vecka istället för att stirra sig blind på vågens siffror.
Jag mätte:
Överarm
Byst
Midja
Mage (på det bredaste stället)
Höfter
Lår
Knä
Vad

Måste ta före-foton på mig med för att kunna se skillnaden och kankse visa er en vacker dag.

Jag väger mig på söndagar och hade tänkt kolla måtten då med. MEN om jag får tabletterna utskrivna så kommer jag ju väga/mäta på den veckodagen jag börjar att äta dem. Det blir antagligen på fredagar isf, men det får vi se.

Jag har inte tänkt att skirva ut min vikt och mina mått i bloggen just för att det är för känsligt för mig. Men jag kommer dela med mig av mina minskningar i cm och kg. Kanske när jag gått ner så pass att jag känner mig trygg i det, så avslöjar jag startvikt och mått.

Kram

Kommentarer
Postat av: tete

oj vad många nya inlägg! :-) Helt rätt att sluta vara curlingfru. Jag var lika dan, en del av mitt "duktiga-flickan-syndrom". Blivit mkt bättre nu! Och vad skönt att andra sprutan verkar ha gått bra för Stellafisen! Kul också med ÖF. Fortsätt gå dit, även om det kanske inte alltid känns som så, så ger det en hel del att träffa andra vuxna (och deras barn) lite då och då. Och vad kul att läsa om ditt viktprat. Du verkar verkligen motiverad! Hoppas du och läkaren kommer fram till något bra! Massor av lycka till! Ang. Ullared: Jag vet inte när jag ska dit nästa gång, och eftersom jag verkar vara totalt inkompetent vad gäller bilförande har jag ju ännu inget körkort, utan måste då ta mig dit när svägerska/svärmor ska dit. Eftersom jag jobbar heltid är det svårt att hitta dagar. Plus att vi nu håller ganska hårt i varenda krona pga "hus"-köp och kommande flytt. Men om det blir aktuellt med U-red (och det hoppas jag verkligen) så hör jag av mig till dig på direkten fårse om vi kan lyckas tajma våra vistelser och dejta lite där :-) Skulle vara så TOKKUL att träffas! Kram på dig!

2009-02-16 ★ 14:46:54
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Sussi

Du verkar ha kommit på ditt sätt att bli att må bra igen, härligt.Kram på dig!

2009-02-16 ★ 15:57:26
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Å, bra! Starkt jobbat!Ska nog också ta och mäta mig lite, såhär tung och stor vill inte jag heller vara längre.

2009-02-16 ★ 20:12:27
URL: http://www.maersta.se/
Postat av: stina

förstår hur du menar med vikten. tycker också det är skitjobbigt. jag ska också mäta sen, för man bygger ju upp muskler när man tränar och det är dumt att stirra sig blind på vågen då. hoppas ni får internet snart!!! :D puss

2009-02-17 ★ 08:57:33
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Anette

Jag kör på samma sätt, ingen har ju eg. me vikten att göra, utan ska ju bli lika glad som en själv för dom kilon resp. centimetrar som försvinner! :)

Du är grym Sara!

2009-02-17 ★ 10:09:43
URL: http://min.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0