Rätt glad

Måste erkänna att jag börjar må bättre. Sedan jag och Martin hade ett väldigt jobbigt samtal förra veckan så börjar det nog vända. Livet är ljusare och vi börjar hitta tillbaka till kärleken och glädjen igen.

Livet får en totalomvändning den dagen du blir förälder och det var jag rätt införstådd med, men att det lätt kan bli sånna slitningar och missförstånd mellan paret (i det här fallet, oss) det trodde jag inte. Man går i godan ro och tror att vårat starka och stabila förhållande kan klara alla påfrestningar. Jag hade fel.

Men som sagt, det börjar ljusna och jag kan inte annat än säga att jag älskar honom så mycket och jag valde honom att dela mitt liv med av många anledningar, varav en är just kärlek.


Kommentarer
Postat av: MammaRussin

hej vännen..

det glädjer mig att höra..:)krmakram

2009-02-15 ★ 09:18:16
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Helena

Skönt att höra, så storasysterhjärtat kan lugna ner sig lite ;-)

2009-02-15 ★ 09:54:47
URL: http://helena74.wordpress.com/
Postat av: Sandra

Vad härligt att höra!

Allting förändras verkligen när man blir förälder!Kram

2009-02-15 ★ 15:38:10
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: tete

Oj, låter som att det är/har varit väldigt illa. :-( Men det är ju så, även om man vet att föräldralivet innebär förändringar, och även om man vet att man älskar varandra mest av allt (förutom barnen då, hehe) så kan det ändå gå så käpprätt åt fanders rätt vad det är. Skönt att ni verkar vara på rätt väg igen. Mitt tips, och jag talar av egen erfarenhet, är att det måste få ta tid. Gör upp delmål och jobba er fram till dem ett och ett i taget och framför allt: KOMMUNICERA! Och det verkar ni ju göra väldigt bra redan! Massor av lycka till till er! Jag är så glad att det vänder för er och jag är helt säker på att ni kommer fixa detta galant! bamsekram

2009-02-15 ★ 16:10:23
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Chathrine

Det är omtumlande att bli förälder. Och tyvärr kan man ju inte få en bruksnavisning innan på hur allt kommer bli för just en själv. Men det är jättebra att ni pratar med varandra. Det första året i barnets liv är tuffast för föräldrar (som lever ihop). KRAM

2009-02-16 ★ 12:12:29
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0