Prästbesök

Idag var prästen hit på dopplanering. Han fick kaffe och hembakt chokladmuffins som han berömde. Jag visste ju redan vilka 3 psalmer vi ville ha på dopet så vi gick mest igenom resten av dopakten och så pratde vi allmänt om byn, folk, kyrkokören han tyckte jag skulle gå med i och så. Tror faktiskt jag ska göra det för nu när jag inte mår dåligt längre har jag fått en helt nytt självförtroende. Vet inte vart den kommer ifrån, men jag misstänker att det är tack vare min underbara dotter. Hon får mig att känna att jag är bra på saker och att jag är en bra mamma. Livet har ju fått en helt ny mening och hon gör det mesta lättare. Att se sin dotter sitta själv utan stöd och att skratta så hon skriker av glädje, det får hjärtat att värka av kärlek. Hon är så underbar och så himla go och glad för det mesta. Stella är tyvärr lika snuvig som jag men det är nog inte så farlig för hon äter minst lika bra som vanligt.

  • Jag ammar inte Stella alls sedan drygt 1 månad tillbaka
  • Dricker välling vid läggdags
  • Hon äter gröt till frukost
  • Hon äter puré 2 ggr/dag
  • Dess emellan blir det banan, fruktpuré eller annan mellis
Sötnosen gillar mat och det är aldrig problem att mata henne, det är skönt.
Hon äter inte på nätterna alls sedan ett bra tag tillbaka och det har hon fått bestämma helt själv. Hennes sovtider har hon också styrt själv. Ett mönsterbarn helt enkelt som inte behöver styras det minsta utan vet själv vad hon behöver. Mellan 18:30 och 19:00 brukar hon vilja lägga sig och klockan 7:30 - 8:00 brukar hon slå upp sina underbara blå ögon.
Hon sover första luren runt 10-11 och middagsluren runt 14. Oftast bara 30 min åt gången. På eftermiddagen sover hon mellan 15-16 och sover sen hela nätterna förutom nån gång då hon vill ha nappen.

Det är enkelt och underbart att vara mamma till Stella.
Älskar henne mer än jag någonson älskat någon.

Kommentarer
Postat av: MammaRussin

Fina du..:) klart du ska börja sjung i kören..

2009-02-19 ★ 21:56:35
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: stina

gud vad härligt! saknar verkligen bilder på er! är så himla nyfiken på hur ni har det hemma, hur stella ser ut nu (evigheter sen ju!) och så!dante är också jättehärlig just nu, lätt att ha att göra med och följer rutiner bra! det är ju bara för underbart att vara förälder! :)kram igen!

2009-02-19 ★ 22:08:32
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Låter härligt att allt börjat ordna upp sig för er alla =)

Men ammade du henne så länge som till för ca 1 månad sen? Jag slutade amma Oliver för en månad sen, men jag har för mig du slutade tidigare. Eller var det bara som jag fick för mig..?Hoppas det går bra med att gå-ner-i-vikt. Tror absolut att promenader gör mkt. Ska själv försöka ta tag i promenader nu, + att jag börjat med ca 100 sit ups varje kväll. Så jag hoppas sista biten av degmagen försvinner nu snart, och att jag ev tappar nåt kg till.

2009-02-19 ★ 22:28:49
URL: http://tuffloysan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0