Lite nytt

Imorgon ska vi köra till Alvesta och hämta våra vardagsrumsmöbler. Det är en matgrupp i ek som det är tänkt att användas vid middagar, fester och besök. Så nu bli väl vardasrummet äntligen färdigmöblerat :)

Magsjukan är bättre men både jag och Martin är känsliga i magen ännu. Åt och lagade mat ídag för första gången sen i söndags. Varken han eller jag orkade mer än några tuggor. Men kroppen behövde näringen, det märktes väl. Magen kurrar, bubblar och har sig dock så man får nog ta det lite lugnt med mat och så.

Stellafisen är lite snuvig och så men hon har sluppit magsjukan *peppar peppar* Kan ju va farligt när så små blir sjuka på det viset, lätt för att bli uttorkade.

Har slutat med mina mini-piller helt och jag mår mycket bättre. Mina finnar/bölder jag fick på kinderna är nästan borta nu så jag är helt säker på att det berodde på dem.

Va till tandläkaren i torsdags och lagade min tand som jag bet sönder på nyår. Det är en provisorisk lagning isf men ska tillbaka senare och göra en permanent. Över lag så såg mina tänder mycket bättre ut än jag trott och behöver bara laga denna och ett hål. Mitt tandkött var friskt och jag har ingen tandsten.

Börjar på vattengymnastik den 15e, så nu lär jag skaffa mig en snygg och skön baddräkt. Vill att det ska va nått som sitter där det ska när man ska röra sig massor i vattnet ju. Vattengymnastiken är här i byn så det är skönt att slippa åka långt så sent. Det är ju söndagar kl 19.30, lagom till Stellas läggtid, så söndakvällarna blir Martins.

Nu ska jag betala räkningar och kika vidare.
Om jag har tur så har jag internet om 7-10 dagar men vem vågar hoppas?
KRAM

Kommentarer
Postat av: Emelie

Meen harni varit sjuka?? usch då. Hoppas ni blir bra snart. Miss you! Puss Puss

2009-02-04 ★ 03:14:23
URL: http://emlys.blogg.se/
Postat av: tete

Skönt att ni börjar krya på er. Igår var första dagen min mage fungerade och kändes helt normal igen. Jag blev sjuk natten till torsdag förra veckan. Urk.

Hoppas lilltjejen klarar sig helt och hållet!Roligt med nya möbler! Hoppas ni kommer trivas med dem.Kramen!

2009-02-04 ★ 06:00:12
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh, vattengympa är ju skitbra! Skonsamt för kroppen och mycket roligare än träning på land. Jag gick på det några gånger men sen hände nåt med självdisiplinen... :/

2009-02-04 ★ 09:21:21
Postat av: Sussi

Bra att ni börjar friskna till.

Kul med vattengympa föresten, mycke bra träning.Kram kram!

2009-02-04 ★ 10:42:01
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Mamma Russin

hej laptop ägaren...;)fan vad kul.. din modell av lenovo är ett snäpp bättre än min..:) tror du kommer bli supernöjd..

japp visst vart det toppen att teensen kunde vara hos sin pappa då.. så hoppa av tågen i ö-o så ska vi ha myspys på torsdagskvällen och på fredagen så far vi allihopa till småland... gissa om jag längtar..:)jag har flyttat min blogg till blogspot.comorkar inte med blogg.se längre.. segt och hur dåligt som helst har det varit nu de sista dagaren.. det går inte att kommentera eller ens posta inlägg på kvällarna.. hua.. ilove blogspot.com.. mycket gadget och snabbt...så nu finns jag på enburkrussin.blogspot.comkramkram

2009-02-05 ★ 07:43:38
URL: http://enburkrussin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0