Jag och tanterna

Ikväll har jag varit på vattengympa, det va jag och 8 tanter. Eller ska jag säga 9? ;) Men jäklar va jobbigt det va. Mycket tyngre än jag tott men det var samtidigt väldigt kul. Nu missar jag ju nästa söndag då vi jag och Stella åker till Borlänge, men det är annars nått jag tänker fortsätta med. Är totalt slut i benen och armarna. Imorgon ska jag faktiskt ha en vilodag utan promenad. Jag har ju 5 dagar 60 min promenader och 1 dag 60 min vattengympa så det är ju bara en dag i veckan som jag inte har nått. Fast jag får nästan dåligt samvete för att jag inte hade tänkt göra nått imorgon... Kanske tar jag en lite kortare promenad imorgon ändå, så känns det bättre.

Känns som fettet på kroppen har blivit lite lösare. För det är ju faktskt så att kroppens fettceller alltid är samma antal men dom antingen sväller eller krymper beroende på om du lägger på dig eller blir mindre. Det enda som kan ändra fettcellernas antal är ju då fettsugning, men det är ju inget alternativ för mig iaf. 

Gjorde riktigt god viktväktarmat idag. Gratinerad pasta med rökt fisk. (På svenska = Pastagratäng) Receptet var för 4 pers så jag gjorde 2 matlådor som vi kan ha till lunch imorgon. Det var stora portioner med för att vara viktväktarna.

Idag är jag ju inne på dag 2 med Reductil och börjar märka lite skillnad på suget och hungerkänslorna. Var lite hungrig till lunch och åt då en tonfisksallad och till fikat blev det en Naturdiet-bar. Sen när vi kom hem på eftermiddan tog vi det lungt och tiden gick utan att hungern kom. Lagade kvällsmat så jag skulle hinna äta innan vattengympan med, men jag var inte hungrig då heller. Åt bara en halv portion innan och så åt jag resten när jag kom hem igen. Hoppas det här funkar nu för jag ska jävlar i mig bli smal nu.

Kram

Kommentarer
Postat av: MammaRussin

hej gummsan..:)kul att du gillade vattengympan.. vad du är duktig på att motionera varje dag nu!!! super.. :) visst är det en skön känsla när man känner hur fettet minskar på armar och övriga kroppen!!! underbart!!inget internet än ?? nu ringer snart jag telia och frågar om det vet vad dom pysslar med!!!kramkram

2009-02-23 ★ 19:15:05
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0