Helt otroligt dåligt

Glocalnet har ännu en gång bevisat hur inkompetenta dom är. Deras kunder kan inte vara speciellt viktiga, dom lär heller inte vara rädd om sitt rykte när det gäller hur man sköter sina kundrelationer. Jag har nu i EN MÅNADS tid ringt dem för att göra slut med dom en gång för alla, men det var lättare sagt än gjort. Nu sa killen jag snackade med idag att det SKA stänga av oss imorgon, och om inte det skedde fick jag ringa till dem och skrika (hans ord)
Har då aldrig haft att göra med så ointresserad och likgiltig kundtjänst som där, så vad du än gör skaffa aldrig Glocalnet, för du blir mer eller mindre ignorerad som kund och du blir aldrig av med dom!

Kommentarer
Postat av: tete

Är det inte Glocalnet som marknadför sig som "lågt" och "lägst"? Måste gälla deras moral också då, inte bara priserna...

2009-02-04 ★ 06:01:38
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Marie

Min svärmor hade enorma problem med dom, så till slut bad hon att få prata med deras högste chef och sa vad hon tyckte och hur hon tänkte gå vidare om de itne stängde av det. Hon fick igenom det kan jag säga (men det ska ju egentligen inte behövas).

2009-02-04 ★ 10:27:10
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0