Gäsp...

Från att ha sovit 12 timmar varje nått så sover hon typ 5 min åt gången (så det känns iaf) Hon åt första gången när vi la oss runt 24, sen fick hon mat 5 igen och där emellan har hon vaknat hur många gånger som helst. Ligger klarvaken och drar i allt som finns. Sparkar av sig täcket och ligger och pratar, skriker, jollrar, gnäller och håller på. Hon gråter inte utan är bara arg, uttråkad eller nöjd. Vi sover som nötter och är helt slut. Klockan 6 gav vi upp och gick upp. Vart är min snälla dotter?

Kommentarer
Postat av: tete"Sover som nötter"? Sött uttryck! Kul att du är tillbaka lite i bloggen igen. Me like! Benne är på reportageresa med eleverna som går tredje året på medieprogrammet där han är lärare. De åker och gör filmer och gör små reportage om landet, staden (Dublin) osv. Fatta att jag är avundsjuk! :-) Vi hade funderingar på att åka tillsammans hela familjen till Skottland i höst, men nu blir det ju att lägga pengar på "huset" (lägenheten) istället. Inte helt fel det heller ju. Tack förresten :-)

2009-02-01 ★ 09:12:46
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Håll ut, det blir bättre. Kanske är så att hon behöver kraftigare mat än ersättningen? Hon kanske är vaken mkt för att hon inte är riktigt mätt? Du kanske ska höra efter om det går att börja med vanlig välling. Eller kör ni med gröt på kvällarna?2009-02-01 ★ 10:08:53
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

stina har blivit smittad med samma vakna hela natten bacil...:(

jag är helt slut...

och så saknar jag dig så in i helskotta.. :)kramkram

2009-02-01 ★ 10:40:32
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Sussi

Sådär håller Elias på just nu också. Efter kl 5 så knölar han vid min sida, huvudet går till höger och vänster hela tiden. Han gör det i sömnen och lägger jag honom en bit ifrån mig blir han skitarg.Men efter 7 slutar han oftast och då sover vi till 10-11...2 dagar kvar nu :)Kram!

2009-02-01 ★ 11:47:27
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: TuffLoysan

Är det sån där 6-månaders välling hon äter? Har hon ätit det länge?Oliver hade en period i december då han vaknade hela tiden på nätterna. Då började vi med gröt på kvällarna, men det hjälpte inte mkt. Så nu får han både gröt och välling på kvällarna, och sover oftast hela nätterna fram till mellan 5-8. Då får han en flaska välling till, och somnar oftast om nån timme. Sen blir det grötfrukost. Och puré 2 ggr.

Tog ett tag innan han började sova hela nätterna när vi börjat med vällingen.

2009-02-01 ★ 14:26:35
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Känner igen det där ;)

2009-02-01 ★ 16:55:24
URL: http://carpeannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0