Förkyld

Kände det redan i förrgår kväll att nått va på gång i min kropp. Igår när jag och Stella va i dångebo och bakade bullar blev jag mer och mer trött, hängig och varm. Igår kväll packade Martin ner mig i soffan under 2 filtar och med dunsockar på fötterna. La oss vid 22 och sov tungt. Stella vaknade 2 ggr tidigt på morgonen men somnade om efter jag gett henne nappen. Hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja när jag vaknade vid 8. Martin gjorde mig en såndär varm Panodil-kopp med svartvinbärssmak. Skumt att dricka nått som smakar menthol och svartvinbär, men jag fick i mig det och det hjälpte jättebra i halsen. Kunde äta fil med musli till frukost utan problem.
Blev rätt pigg en stund efter panodil-koppen så jag skurade av diskbänken, plockade ur och i diskmaskinen, hängde tvätt och slängde i en ny maskin. Nu är jag hängig igen och har ont i huvudet. Har tagit en alvedon nu så det borde släppa snart.

Avbokade min samtalstid i eftermiddag. Jag känner inget behov av att prata just nu och sen är jag ju sjuk. Hade inte skaffat barnvakt till Stella heller och Martin har ju laggårn att ta då. Ska få en ny tid skickad iaf, så jag försöker inte smita ifrån det.

Imorgon är det läkarbesök för min del. spännande och skrämmande! Sitta och berätta om min fetma för en läkare blir nått nytt. Efter lunch kommer byns präst för att planera dopet tillsammans med oss. Jag vet redan vilka 3 psalmer vi vill ha så det lär ju inte bli så svårt att komma fram till nått bra.

Om 10 dagar kommer min stora familj hit, och på söndag kommer lillasyster hem från Thailand efter sin 25 dagar långa resa. Idag åker hon till Bangkok, en resa som tar 12 timmar! Hon har två resekompisar med sig iaf så hon sitta ensam i 12 timmar. Saknar henne massor och vill höra om hennes spännande resa.

Kram

Kommentarer
Postat av: MammaRussin

Krya på dig gumman...:)kram

2009-02-18 ★ 17:29:03
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0