Delmål


Har funderat lite på det här med målvikt och delmål. Jag har aldrig haft ett riktigt mål när jag har gått ner i vikt innan och det har kanske också påverkat mitt resultat negativt. Jag har liksom bara tänkt att jag ska gå ner tills jag är rätt nöjd. Denna gången har jag ett riktigt mål i kilon. Målet är utefter bmi och rekomenderad vikt för min längd. Nu är det ju klart så att man är olika från person till person så det kan ju variera bra mycket i vikt även om man tex ser lika ut till kroppen.

På kortet hade jag gått ner 13 kilo och var tokglad. Detta var för ca 2 år sedan och jag har sakta men säkert gått tillbaka dessa kilon och sen en graviditet på det. Om vi skall ha fler barn vill jag verkligen inte vara lika tung från början för jag tror att det blir lättare att bära på magen och bebisen då. En annan grej är ju att jag vill kunna springa, leka och busa med Stella när hon blir lite större också. Jag vill föra vidare goda matvanor och vara sund. En förebild för mitt barn.

På fredag är det dags för mätning och vägning nr 1 sedan jag började med Reductil. Spännande och skrämmande.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kanonfin bild på dig!

2009-02-26 ★ 01:04:42
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: tete

YAY! Soya har fått internet och inläggen bara sprutar ut i bloggen nöjd :-) Vad kul med mammabloggkollo ;-) Hoppas du får det roligt där! Och jag tror absolut att delmål är bra att sikta på. Massor av lycka till (kan man väl säga?) inför väg och mät! Du är verkligen en puma på bilden! Kram!

2009-02-26 ★ 07:57:24
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

vilket fint kort!!! du ser verkligen strålande glad ut!!:)

2009-02-26 ★ 08:35:13
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Sussi

Fin bild, man ser verkligen att du är nöjd med dig själv.Kram på dig och ha en härlig dag.

2009-02-26 ★ 09:43:20
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: stina

spännande....

jag har också lite svårt med det där. står själv stilla nu oavsett vad jag gör. verkar inte komma under det där förbannade 3 strecket!!!! morrmorrhärligt kort, du ser riktigt lycklig ut :)

2009-02-26 ★ 10:00:33
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: tessi

Heldressen är från HM,Tuva hade en som plutt oxå i stk 68 men denna är i 86 så den kommer vara perfekt en längre tid en den i pytte storleken ;-) till mammans glädje. Fast nu har jag lite shoppstopp på tuva kläder för vi hinner inte använda allt och glömmer bort flera grejer påvägen, haha :)

Lycka till med dopet nu, mycket att stå i mins jag allt.

KRAM

2009-02-26 ★ 10:49:34
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com
Postat av: Chathrine

Vad roligt att höra att du har planer för framtiden. Det är bra att ge sitt barn en bra start i livet. Man ger ju själv barnen deras framtida vanor. KRAM

2009-02-26 ★ 11:13:10
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Johanna

Nu ammar ju jag, men vad krävs för att man ska få börja med reductil?

2009-03-02 ★ 13:46:03
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0