Tillökning?

Är så glad! Svärfar har en bekant som har en äggkläckningsmaskin för en ca 30 ägg och vi ska få plats i den med 10 ägg!! Jippi! Han skulle höra av sig 14 dagar innan så vi hinner skaffa de ägg vi vill ha. Jag är sugen på ägg från Pixie, våran gula Orpington. Jag kan nog tänka mig några Sussex och kanske nån helt annan ras med. Verkar som min nyfunna supergoa hönskompis Koola Viola kanske inte får några Australorp hönor över, så då kanske man skulle köpa några sånna ägg kanske? Tål att tänkas på...


Svea tar sig ett jordbad. Ser så himla mysigt ut när dom ligger där och njuter.

Kommentarer
Postat av: ♥ MammaRussin

vad kul med kycklingar..:) hoppas ni får några befruktade ägg då..:)

hmm, kommenterade i det förra inlägget med men det ville visst inte komma fram.. :(kram <3

2009-04-22 ★ 18:08:35
URL: http://www.enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Koola Viola

Jag håller tummarna för att det ska bli många australorp-hönor, än så länge vet jag inte vilka som har tänkt att bli tuppar eller hönor. Förhoppningsvis ser vi det om någon vecka till eller två. Eller tre. Eller så. Och då hoppas jag på att det finns en höna eller två till dig också :)Och vad roligt med lite ägg-kläckning på gång :) Det finns ju knasmånga roliga raser som passar ihop med Orpington storleksmässigt, t ex Australorp, Plymouth Rock, New Hampshire, eller de högresta bjässarna Kochin eller Brahma. Kanske någon grön-turkos-värpande rump-lös Araucana...? Roligt att leta ägg och drömma om lite raser :)

2009-04-22 ★ 18:39:12
URL: http://koolaviola.blogspot.com/
Postat av: Malin

Ja den turkosa är min favorit :)Men jag tror jag väntar med att beställa. MÅste ju kolla vad de får in i alla butiker först :p Gud va roligt med kycklingar, dom är ju så söta!

2009-04-22 ★ 23:00:49
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0