Acessoarer till mammabloggalan

Jag har ju faktiskt varit ute i väldigt god tid och köpt klänning inför galan men jag har inte bestämt mig för smycken och så ännu. På Cocoo.se har dom massa fina grejer som jag vill ha, men det är så svårt att välja bland allt fint.
Här är mina favoriter:

Det lila gillar jag och tror det skulle passa min klänning. Laptopen är ju rätt kul iom att vi ändå är bloggare och att jag bloggar med min lappis. Klockren!

Spetshalsband, väldigt annorlunda och det gillar jag - Armband med nitar som skriker: -Soya!

Självklart ska man väl ha glitter och glam på gala och dessa borde kunna gå att kombinera med mina tunnlar i öronen. Har ju numera 10 mm töjning i örsnibben :)

Gillar så mycket där och jag hittade ju en massa armband jag vill ha till vardags med. Hmm, det tåls att funderas på. Vill ju att jag ska känna mig perfekt på galan.

Kram

Kommentarer
Postat av: Zassi - Sara

Ojoj vad mycket snyggt du visar :)

Armbandet med nitar är ju hur snyggt som helst!

2009-04-03 ★ 08:55:15
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej, va roligt med tävlingen, jag ska självklart vara med, hinner inte lägga upp den nu men det kommer ikväll :) hihi!Ja vi bygger i skogen, 7km till närmsta affär och busshållplats :P mys! Men du bor väl rätt så mkt på landet också som jag förstått på mammarussins bilder?! Ha en super fin vårdag! Kram Jenny

2009-04-03 ★ 12:01:40
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Evve

Åhh båda halsbandet var ju jättegrymma! :)

2009-04-03 ★ 20:35:40
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0