Less

Idag är jag ärligt less på att vara gravid. Det gör ont i hela mitt bäcken och på höger sida blygdbenet. Det molar i lite i livmodern i skrivande stund. Fått några fina nya finnar på hakan, fingrarna dommnar, fötter och underben är svullna. Ansiktet är blankt och svullet. Håret är flottigt samtidigt som det är lite risigt. Jag är totalt slut men ändå har jag sovit. Halsbrännan gör sig påminnd mest hela tiden och jag har bara 3 Rennie-tabletter kvar och inga pengar. Älsklingen jobbar och katten sover. Solen skiner och jag orkar inte gå en promenad ens. Nagellacket jag testde igår ser ut som det hör hemma till julafton, det måste alltså av. Sist men inte minst så gör det ont när jag går, så härmed säger jag hej, på ett tag. Jag går och lägger mig och läser.

Kommentarer
Postat av: Ann-Louise [En bulle i ugnen]

Uffa... förstår att du är riktigt less just nu.

Hoppas du har det mysigt med din bok och att du slipper bortdomnade fingrar och bäckensmärtor ett litet tag i alla fall. Kram

2008-09-08 ★ 12:48:41
URL: http://annlouise.blogg.se/
Postat av: Sussi

Kläm ut den där lilla parveln nu.

Så du blir att må bra igen.

Problemet med försäkringskassan är att dom inte har beslutat någonting än och eftersom det är olika handledare hela tiden får jag aldrig prata med någon utan försäkringskassan skickar bara ett meddelande till handledarna attjag har ringt och vill bli uppringd, riktigt irriterande.jaja,Kram så länge!

2008-09-08 ★ 12:50:28
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: tuffloysan

Förstår du är less.. sista veckorna är riktigt jobbiga. Å sen om man känner sig risig så blir det ännu värre =/ Men hoppas du får ut bäbisen snart =) Vila upp dig nu!

2008-09-08 ★ 13:01:19
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jo föresten sen så efter man varit sjukskriven i 2 veckor så är det försäkringskassan som måste bevilja om jag får vara sjukskriven nå längre och dom anser ju inte en graviditet som någon sjukdom så det kan man ju glömma.deras system är nog bland det sämsta jag varit med om.Nu ska här städas så, so long soldier...

2008-09-08 ★ 13:01:39
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Maria

Uff..hoppas lillparveln kommer snart, så du får må bättre igen.Ta hand om dig...

2008-09-08 ★ 14:30:13
URL: http://hecate.se
Postat av: Helene

Usch då, lät inget vidare.. Men hoppas du hade/har en skönt stund med boken i alla fall! Och så håller jag alla tummar och tår för att bebis tittar ut snart, så du slipper ha så ont..

*Kramar*

2008-09-08 ★ 20:51:17
URL: http://heben.blogg.se/
Postat av: mamma russin

usch nu tycker jag så synd om dig så jag nästa gråter med dig..:( men snart kommer bebis..:)

kramar i massor..

2008-09-08 ★ 21:14:27
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0