Hej från Svullo 2

Igår fick jag höra både från svärmor och min äkta hälft att jag blivit svullen i ansiktet. Jag har ju märkt att svullnaden har kommit tillbaka i fötter och sen har händerna blivit konstiga. Så här har ni den kvinnliga Svullo! Jag känner min inte speciellt snygg just nu utan stannar mest hemma eller träffar enbart svärfamiljen och de närmsta vännerna.

Igår kväll kändes det precis som om bebis vuxit sig för stor för min livmoder. Det spretade åt ALLA håll och hela magen var spänd utan att det var en sammandragning eller liknande. Så första gången igår kände jag verkligen att jag var riktigt less på att vara gravid. För att vara ego vill jag ju att bebis ska komma ut på en gång, men för bebis skull vill man ju såklart att den ska få vara kvar där inne och bli helt klar. Å andra sidan säger ju dom som vet att efter 37 fullgångna veckor är bebisen färdigutvecklad och klarar sig utanför livmodern utan problem. Jag är i vecka 36+6 idag, alltså 37 fulla veckor imorgon. Jag är redo, Martin är redo och blivande mormor och plusmorfar kommer imorgon.

♥ Snälla söta efterlängtade avkomma,
kom ut nu så vi får kära ner oss i dig ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag trodde ju att några dagar tidigt skulle minsann bebis komma,(varför stanna tre veckor till när den är färdig?) så när jag stog där i byxorna som bara kom till knäna på BF och inte hade några känningar alls ville jag helst bara lägga mig i sängen igen ;-)

Hoppas du slipper den dagen med stora magen!

Kram

2008-09-04 ★ 10:55:06
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Tete

Hej. vill inte ge falska förhoppningar, men när mitt ansikte svullnat (tyson-näsa och julia roberts-läppar) så har jag fått bebis inom 4 dygn. 2 med N och 4 med M. Låter lovande om din kropp reagerar någorlunda som min med andra ord. :-)

2008-09-04 ★ 12:04:17
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Marie

Hoppas att bebbe tittar ut snart, jag väntar med spänning på vad det är för nån liten därinne, så jag förstår om ni såklart är ännu mer förväntansfulla :D

2008-09-04 ★ 12:27:09
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: mamma russin

åhh, vad jag känner igen mig...vill bara ha ut bebis... men stackare, har du svullnat i ansikte..kram på er allihop..

2008-09-04 ★ 19:56:20
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0