Barnmorskan och föräldraträff

Idag fick vi träffa barnmorskan Agneta Hon är riktigt bra och vi har mycket lättare att prata med henne än med våran på nått vis. Inget fel på våran ordinarie heller, men Agneta är nog snäppet roligare att ha och göra med. Vi pratade förlossning och vad vi har för önskemål. Jag är ganska klar med hur jag vill ha det med smärtlindring och sånt. Sen om det blir som man vill är en annan femma. Ska kolla igenom mitt förlossningsbrev och skirva ut det och lägga ihop med min journal tänkte jag. Agneta tog blodsocker, blodvärde och kollade urinen. Allt är bra och hon sa till och med: -OJ vad bra blodvärde du har! Skönt att höra. Blodtrycket var också bra och vi fick höra på bebisens hjärtslag idag med och det låg på 152. SF-måttet landade på 35 cm. Frågade om dom gjorde några vaginala undersökningar nu, men on sa att dom brukar göra det när man är fullgången istället. Är så nyfiken på om det har hänt nått där nere ju.

Föräldraträffen/utbildningen var jobbig idag. Så dålig luft i lokalen och stolarna är obekväma. Vi fick se på förlossningsfilm och gå igenom förlossningens olika skeden och prata lite smärtlindring. Inget nytt för mig som älskar att läsa om förlossningar på kvällarna.

Efter träffen fick jag krama på Annie en sväng. Hon och hennes kille var på snabbvisit i Lessebo men skulle komma om en månad eller så igen. Så kul att se henne, hon var så fin och strålade. :D
Nu ska jag till min svägersa Liza på lite fika.
Kram

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Hoppas det inte blir så akut för dig som för mig, då det inte ens fanns tid för bedövning. Å lustgasen tyckte jag var värdelös. Åhh så spännande för er nu =)

2008-09-03 ★ 20:48:26
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag gissar på att ni får en flicka =)

2008-09-03 ★ 23:22:29
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag är så otroligt glad över att få se dig igen.. :) Känner mig så glad när jag vet att du egentligen bara finns ett telefonsamtal bort.

Jag ska skärpa mig nu :D

2008-09-04 ★ 00:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0