Stella min Stella

Hon somnade runt 24 och sov sen jättebra. Vaknade 1 gång för mat bara. Skönt för mig iofs, men jag föredrar att hon är sitt vanliga nöjda jag. Ska få låna min storasysters bok, barnaboken av anna wahlgren. Jag har försökt låna den på bibblan 2ggr men hinner ju bara med ett kapitel innan lånemånaden är ute. Boken går ju knappt att få tag på, iaf inte på nätet. Till och med gamla upplagor på Tradera går på över 300kr, nej tack! Nu har Stella somnat, få se hur länge. Kram

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha! Nejdå, jag lovar! Inte tvätthinkarna heller, jag glömmer bara skriva det :( Tvätthinkarna var tyvärr slut och personalen visste inte om de skulle komma in igen, men jag fortsätter hålla utkik, går ju som sagt där i princip varje dag! :D Ang. skorna så får jag bara inte till någon bra bild, men har ett par på G i alla fall och sitter faktiskt med alla bilder som ska upp på BDB just nu, så håll ut, it's on it's way! ;D (Fin ny design på bloggen förresten!)

2008-11-18 ★ 12:49:36
Postat av: Sofia

Det är en ny upplaga på gång av Barnaboken har jag för mig, att det är därför den inte finns på marknaden just nu.Barnaboken är helt outstanding! Det är fantastiskt hur hon har lyckats sammanfatta de olika åldrarnas speciella karaktärsdrag. Och jag kan inte nämna det nog, Trotskapitlet är ovärderligt!Jag har sparat ett dokument om Standardmodellen om du vill ha så länge? Det är lite enklare beskrivet än i boken.

2008-11-18 ★ 12:50:26
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0