Sleepless in Linneryd

Fröken sur och missnöjd har flyttat in i min dotters kropp. Vägrar somna om efter 4-amningen. Vill inte ligga nära, heller inte på rygg, vänster sida, höger sida, på mitt bröst osv. Spottade napp tills jag trodde jag skulle ge upp och helt sonika nöja mig med 4 timmars sömn och kliva upp. Jag prövade att lägga henne på mage... Gissa vad som hände? Hon somnade på 3 sekunder! Hon får inte sova på mage efter all info om plötslig spädbarns död vi fått. MEN, hon kom till ro och jag kunde vända på henne igen.

Kommentarer
Postat av: mamma russin

lilla stella... mina teens sov på mage... sonen mest, då för 1snart 16 år sedan var det inte farligt ... stora dottern kom ochså bara till ro på mage.. så hon fick altid somna så och sedan försökte jag "rulla" henne till sidan.. fast det fick jag göra efter typ en timme... innan gick inte.. du får mickla lite och göra det som känns bäst för er..:) hoppas du får sova något.. har du provar och låta henns sova i vagnen?? och köra henne "söva" i den.. ?? det gjorde vi med stina.. på så sätt hjälpte vi henne att börja sova hea natten.. :) kör över en tröskel.. anna wahlgren vettdu..;)

kramen..

2008-11-06 ★ 07:13:15
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: stina

våran ville inte heller somna om efter 6 amningen, så då lade jag honom på min bröstkorg, på mage, och då slocknade han, som en sten!fick kupongerna igår, tack bejb!

2008-11-06 ★ 09:55:21
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: tessi

nu när tuva är stora damen och rullar runt alldeles själv, väljer hon allt som oftast att sova på magen.

2008-11-06 ★ 11:15:32
Postat av: Sofia

Andningslarm!! Köp ett andningslarm och låt tösen sova på mage :) Magläget är oslagbart både i vaken och sovande tillstånd.

2008-11-06 ★ 16:15:36
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0