Senaste tiden

Allt har väl inte varit så bra direkt och jag har blivit nere och apatisk. Den enda jag orkat och velat bry mig om har ju självklart varit min Stella. Jag har gått omkring och varit ledsen hela, hela tiden och skitit i det mesta. Allt har kännts jobbigt och hemmet har förfallit. Har försökt lösa problemet för en vecka sen, men det gick nog inte riktigt fram då. Igår tog jag tag i det igen och nu har det äntligen hänt något. Jag har skrattat, gråtit och för första gången på länge så har jag känt mig kär igen. Vi jobbar på det och det ska bli bra!

Hade besök i helgen av Pappa och Ingrid och det var riktigt trevligt. Har saknat min pappa massor och nu fick han äntligen träffa sitt barnbarn. Han och Ingrid "slogs" nästan om att få ha henne och dom bytte bjöjor och grejade. Stella lyckades kissa ner pappa/morfar också, hihi. Revirmarkering som pappa kallade det.

Jag har gått ner 3 kilo till nu, vilket var ungefär helt jävla underbart att se för jag mår piss över min kropp just nu. Sammanlagt har jag gått ner 15 kilo nu och ska ner lika mycket till. Jag har 11 kilo kvar till innan graviditet. Ska försöka ta tag i dom där promenaderna igen och jag och Stella gick faktiskt en igår. Superskönt med frisk och sval luft. Problemet nu är ju Julmust. Jag älskar verkligen julmust och det är ju = läsk. Jag ska inte dricka läsk, iaf inte nån med socker i. Men must kan jag liksom inte vara utan och å andra sidan är det ju bara nu vid jul och påsk, det får man va?

Mina naglar är numera hårda och fina. Tack vare min sötfis antar jag. Vet inte hur, men dom är starkare än någonsin i mitt liv. Det är skitkul att hålla dom fina nu och lacka med ridgefiller och topplack. Naturligt och fint, fast ibland smäller man ju till med svart såklart.

Hittade en liten julklapp till Martin igår som jag sprang på av en slump. Vet att han vill ha en sån för det har han sagt för 100 år sen typ. Nu säger han ju att det enda han önskar sig är Jerkbaits (fiskedrag), men jag vill inte köpa det till jul. Det är tråkigt! Sånt kan han få när jag vill ge honom nått fint ibland.

Försöker få tag på min älskade man men han är ute i skogen nånstans och har väl ingen mottagning. Jag och Stella skulle komma ut dit och fika och han trodde dom skulle vara klara snart, då vi sms-ade vid 12-tiden. Det är snart 2 timmar sen...

Krams

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman. Skönt att du mår bättre,allt brukar ju ordna till sig på ett eller annat sätt.

Kom hem nu på förmiddan efter några trevliga dagar med Nils och Helena och snart ska jag åka till jobbet igen.

Kram

2008-11-05 ★ 14:04:40
Postat av: Maria

Härligt att du börjar må bättre nu <3

2008-11-05 ★ 14:08:46
URL: http://hecate.se
Postat av: mamma russin

"kramar om" skönt att du känner dig gladare.. bra ut med skiten bara, inte hålla det inne..

kramar till tusen!!!

2008-11-05 ★ 14:45:49
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Huvva, har känt så jag med nån gång sen man blev mamma. Men det är bra att vädra ut allt man känner. Hoppas det löser sig.

2008-11-05 ★ 16:12:43
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Annah - med bebin i magen

Tråkigt att läsa men också skönt att läsa att det känns bättre! Men antar att det är "helt normalt" att känna sig sådär i en början. Jag har det finns med på listan över "otrevliga saker efteråt som folk inte pratar om", så man är någorlunda beredd på det och sambon med så han kan hjälpa.KRAMAR till dej!

2008-11-05 ★ 18:57:41
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Sofia

Skönt att det är på bättringsvägen! :)

2008-11-05 ★ 19:41:26
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Ann-Louise [En bulle i ugnen]

Skönt att läsa att du börjar må bättre! Det ordnar sig till slut. Det gör det alltid.Så bara ut med det, brukar kännas mycket, mycket bättre efteråt. Det är så lätt att man går och biter ihop. Dag ut och dag in. Och det mår man inte bra av. Inte alls. Så mer skratt och tårar nu. Det brukar göra susen. Jag lovar. ;-)Stor kram

2008-11-06 ★ 11:32:36
URL: http://annlouise.blogg.se/
Postat av: Tete

Det känns ju igen. Skönt att det vänt uppåt nu! Och du är jätteduktig som gått ner så mkt redan!!! Och jag vet ju själv hur det är efter man fött barn, ingenting ser ut som förut, och jag vet att det är jävligt lätt att säga, men trivs med dig själv.

Visst kan man se kroppen som att befinna sig i en "working process" men tillåt dig att tycka om din kropp. Då blir processen i sig roligare också. Och det är värre efter första barnet än andra. Mellan 1:a och 2:a är ju förändringen inte så stor ;-) och då är man redan van gamet och kan hitta rutiner för att återgå till det någorlunda önskvärda lite lättare än första gången. Åh, vad jag babblar på. Men ja. Du VET ju att du kan nå dit du vill, det har du ju lyckats med inför bröllopet. Du är helt suverän! Fortsätt vara du, men våga gilla din förpacking lite mer! bamsekram på dig

2008-11-06 ★ 19:27:13
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0