PMS De Luxe?

Jag har kanske kommit på varför jag har mått piss den senaste tiden. Igår fick jag (vad vi tror) min första mens sedan Stella kom. Exakt 8 veckor -1 dag sedan hon föddes. Jag har nog så länge jag kan minnas ett jävla dåligt humör när mensen är på G. Jag blir instabil i psyket och humöret går upp och ner som en berg-och-dalbana. Gråter för minsta lilla och är allmänt sur. När jag väl kom på det så föll alla bitar på plats, för nu när mensen kommit mår jag ju bättre och är glad igen.

Men eftersom jag har ett sånt humör och mår skit + utsätter min älskade make och omgivning för det så borde jag kanske ta upp det med min barnmorska när jag ska dit snart på efterkontroll. Jag kanske kan få hjälp med det på nått sätt iaf.

Det jag är mest komfunderad över är att mensen kom tillbaka så snabbt. Hade ju sett fram mot flera månader utan, nu när jag ammar. Men sen när har min kropp varit normal? ;)

Kommentarer
Postat av: mamma russin

det där kom jag på när vi slutat tala i förrgår..:) fan du sa ju att mensen var på G då... att vi inte tänkte på det då!! :) krampåre..;)

2008-11-10 ★ 08:51:33
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Ahh.. skönt att du kommit på en möjlig orsak till att du inte mådde bra. Å jag håller med; vad tidigt den kom för dig. Iofs har jag egentligen inte en aning om när den brukar komma tillbaka efter en förlossning å allt det där.. min har inte kommit tillbaka ännu, och jag hoppas den håller sig borta läääänge till för det är såå skönt att slippa den.

2008-11-10 ★ 09:01:50
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Anette

Min mens kom på pricken 28 dar efter Isak föddes!

2008-11-10 ★ 09:42:17
URL: http://t0ka.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag har inte fått tillbaka min mens än. Snart sex månader sedan Alvin kom men det är bra skönt att slippa skiten.

Fast en gång till måste den ju komma, eller åtminstone vara på väg så Alvin kan få sig ett syskon =)

2008-11-10 ★ 10:42:57
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: stina

åhnej, stackars dig. lite längre hade du ju kunnat slippa den iallfall.ja men precis så menar jag. jag är lite skraj för det här "ja men mitt barn kan redan gå, kan ditt det?" press, stress o.s.v.jamen precis! och sånt är ju skitkul, när man träffar på folk som man märker att man har mer gemnsamt med än bara barn. det blir så tomt annars och så kommer det där lösa snacket om hur det gick på bvc.... jag tror tillochmed att jag hittade dig bara dagarna innan eller precis när du plussat. bara en sån sak ;)

2008-11-10 ★ 10:55:15
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Sofia

Mens är väl aldrig särskilt kul, men åh så skönt det måste vara att få ett svar på vad som spökat!!

2008-11-10 ★ 12:29:26
URL: http://vildvittra.net
Postat av: tessi

min tantröd kom på besök förförsta gången idag och tuva är 7 månader så jag har prinsip inte haft mens på 1½ år, det har varit helt underbart ingenting jag saknat alls. Kraaam

2008-11-10 ★ 23:21:55
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0