Nu då?

Skulle jag säga att jag mår bättre så skulle jag ljuga, men jag önskar verkligen jag kunde säga att allt kändes bra igen. Martin är supergo mot mig nu iaf och han försöker verkligen få mig att må bättre. Han åkte och fiskade en liten, liten stund i den lokala pölen istället för med båt på en sjö längre bort. Det fick mig att få lite hopp iaf.

Det värsta som någonsin kunde hända, hände idag. Stella ramlade ner från skötbädden hos Emilie och Robban. Hon blev livrädd och tappade nog andan för hon kunde knappt ta ett riktigt andetag först innan hon började störtgråta. Det hela slutade med att jag grät mer än hon och blev nedkissad på köpet. Stella klarade sig utan en enda synlig skråma, hon var lite röd på en fläck på magen bara. Hon slutade gråta rätt fort och ville ha bröstet. Hon åt bra och somnade sen. Det sjuka av allt är att jag stog där vid skötbädden hela tiden, jag lämnade henne inte där utom synhåll så som liknande olyckor har skett. Jag hade bajsblöjan i handerna och skulle vika ihop den för att slänga den och ser i ögonvrån att hela skötbädden glider av byrån den ligger på. Jag vet att jag inte gjorde nått fel, men ändå har jag dåligt samvete och grämer mig hela tiden. Jag känner mig som en usel mamma! En sak till som är mindre kul är att byns största skvallerkärring (en kille) var där så nu lär hela byn veta om det och tycka att vi är dåliga föräldrar.

Håller ett extra öga på lillälsklingen nu så hon inte fått hjärskakning eller nått sånt. Hon känns lite varm och har sovit mycket sen det hände så jag ska ta tempen nu och om hon inte piggnar i, ska jag ringa in till sjukvårdsupplysningen.

Ni ska veta att jag skäms att skriva om det här, men jag vet ju innerst inne att det händer de flesta nån gång, även om ingen vill prata om det. Man är rädd för att bli dömd som en dålig förälder helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: mamma russin

klandra dig inte för det... min stora tjej trillade ner från skötbordet när hon var 2½ månad... vi fick åka in och de undersökte henne.. kollade fontanellerna och så.. du kanske ska ring in och rådfråga iaf.. eller har du gjort det... kram i massor till dig vännen..:)

2008-11-08 ★ 17:02:00
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Tete

ush ja. M ramlade ner från skötbordet ner i badkaret. Jag fick hjärtstillestånd kan jag säga. Hon verkade också tappa andan först men sen skrek hon rejält. I tre sekunder tills allt var bra igen. Inga men på nåt vis men jag blir fortfarande kallsvettig. Och jag höll liksom handen på henne. La ena handen på hennes mage medan jag lutade mig för att lägga ner blöjan i blöjhinken. Och då hände det. Fy fasen. Så, även om du skrev det innan så vet du med bevis nu att det tyvärr är sånt som händer.

2008-11-08 ★ 17:55:51
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Sånt som händer, och du är inte en sämre mamma för det. Du var inte oansvarig och lämnade henne där, du var juh med hela tiden. Men det hände ändå. Kramar om

2008-11-08 ★ 18:16:08
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sussi

klart sånt där händer.

Alla gör vi misstag ibland och man känner sig värdelös.

Jag kände mig som en usel förälder idag också när vi skulle gå våran första promenad, jag fattade mig inte på vagnen och Elias bara skrek och skrek.

Jag glömde amma honom innan också så han var ju jättehungrig.

Det vart en väldigt kort promenadjaja vi lär oss :)KRAM!

2008-11-08 ★ 18:20:18
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: stina

fy vad hemskt, förstår att du måste blivit helt förstörd.... men vilken tur ändå, i olyckan, att det inte blev värre.kramkram

2008-11-08 ★ 18:32:24
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Anette

Ja, shit, minns första gången isak trillade ner från vår säng.

Rakt ner i trasmattan o ett megastort rutmönster i pannan, som satt där i ca 2v.

DET va inte kul. Hjärtat i halsgropen.

Hoppas allt e bra me både DIG och lilltjejen!

KRAM

2008-11-08 ★ 18:52:00
URL: http://t0ka.blogg.se/
Postat av: Annah med bebin i magen

Oj vad läskigt! Jag förstår att det måste känts i hjärtat. Men som alla skriver det är sånt som händer nästan alla.

Hoppas ni mår bra nu!

KRamar

2008-11-08 ★ 19:06:59
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men vännen! Olyckor händer och de ska du inte skämmas för!

Men jag förstår att du blev hemskt rädd!

Kram på dig!

2008-11-08 ★ 19:18:24
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Johanna

Jag tycker det är jättebra att du skriver om det, för det är verkligen inget att skämmas för. Men jag förstår hur uppskrämd du måste vara. Tack och lov har det inte hänt mig än, men den dagen kommer det vara fruktansvärt. Håller med dig och mamma russin, om hon inte piggar på sig så kan det vara en ide att ringa sjukvårdsupplysningen och höra vad de säger.Kram på dig!

2008-11-08 ★ 21:31:29
URL: http://www.maersta.se
Postat av: ak

klart du inte är en dålig mamma för det,men man får ju så dåligt samvete :-( Skönt att de gick bra iaf!

JAg var barnvakt åt syrrans måns förra fredagen,han e nu 8 månader. På nåt vis så lyckades han kravla över allt som jag hade lagt i sängen för att han INTE skulle ramla ner,men ramla de gjorde han,så jag fick lämna tillbaka honom med bula i pannan å skrapsår på näsan. Gissa vem som kände sej som världens sämsta moster då?

2008-11-08 ★ 23:01:39
URL: http://kalleankakarin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Herregud Sara, du verkar vara en helt underbar mamma! Det verkade du vara redan innan du ens fått Stella.

Såna saker händer , du är knappast en dålig mamma, tvärtom helt underbar som bryr dej så mycket om din dotter trots att du är lite nere nu!

Skit i folk som säger annat, du är bäst!

2008-11-08 ★ 23:07:47
Postat av: Hannie

Vi alla vet att det inte stämmer att du är en värdelös mamma, precis alla kan råka ut för det där och Lilla N ramlade ner från våran säng två gånger under sina typ 2-5 månader (TROTS en MASSA uppbullning, jag fattar verkligen inte hur fan det gick till?!) så jag förstår precis din känsla av dåligt samvete. Man känner sig helt sjukt kass, men det är som sagt inget man kan göra åt att det händer olyckor. Bra att du skriver om det för det är inget man hör mycket om i föräldrakretsar direkt, tyvärr! :/ Stora kramar till er!

2008-11-09 ★ 10:36:29
Postat av: Marie

Alla är vi mänskliga, till och med föräldrar. Jag är övertygad om att du inte är ensam som förälder när ens barn faller så. Hoppas att ni har haft en fin helg! :)

2008-11-09 ★ 20:33:25
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0