Mycket bra dag

Har verkligen fyndat idag och hittat massa fina grejer på IKEA. Köpte även en barnstol till Stella på Blocket-annons. Hade kollat fel på priset och trodde dom satt 150kr men det var 250kr. Jag har bara 180kr på mig så jag fick den för det :) Prutat utan att det var meningen, hihi. Stella har provsetat en liten stund och den kommer bli perfekt när det är dags.

Nu spänner mina tuttar som tusan men loppan sover sååå djupt. Bir nog att pumpa ur eller låssas som det regnar ;) Stella har blvit super duktig att sova i sin säng nu. Det är som hon har hittat trygghet i den. Så fort hon får tutten och sin gosehund (som hon fått av min moster Anna-Lena) som snutte så sover hon nästan på ett ögonblick. Sen sover hon 4-6 timmar innan hon vaknar och är hungrig. Sen somnar vi båda om mitt i ammningen som vanligt, men det är en annan femma.

Nu är jag totalt slut och ska hoppa i säng.
God natt!

Kommentarer
Postat av: Russin

vad kul att du haft det bra och att fynda är ju toppen..:) vad var det för matstol du köpte??har du sett att dina inlägg kommer två gånger inne på kommentarna..?? hehe..kram på er alla... :)

2008-11-29 ★ 09:57:16
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0