Men fy så olustigt...

Klockan är runt 6 och jag har precis lagt tillbaka Stella i sin egen säng igen. Ska gå upp och kissa som alltid varje natt och tycker det är snorkallt i lägenheten. Misstänker rätt fort vad som är fel och mycket riktigt... Altandörren står på VID GAVEL! Känns ju väldigt tryggt att ha sovit en hel natt och inte ens har stängt om sig. Nu kanske Martin blir lite nogrannare att stänga altandörren härdanefter.

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Oj.. men huga.. Ja inte nog med att det är läskigt att sova med öppen dörr.. det blir juh snabbt riktigt kallt också.

2008-11-09 ★ 07:24:53
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: stina

Landat och landat.... jag kör fortfarande på som att jag vore någon slags barnvakt känns det som. Jag tror inte jag har förstått att ingen kommer och hämtar den här lilla killen dagen efter. Han kommer hänga kvar här. Jag är ju så van vid småbarn så jag bara kör på allt jag lärt mig tidigare medan jimmy bara hänger med och försöker lära sig. snurrigt. tur att dante är världens snällaste och att vi redan har någon slags rutin. annars hade jag nog tappat förståndet helt. XD

2008-11-09 ★ 09:27:56
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Tete

ja rätt så läskigt. Säkert att inget saknas då? Huvva. Ge lite extra kärlek till varandra idag. Det ska vi göra. Vinken.

2008-11-09 ★ 11:16:31
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0