Jobb

Har gått brevid 4 timmar på mitt nya extrajobb nu ikväll. Det var väl identiskt med mitt vanliga jobb men med lite lättare avdelning. Personalbrist har dom så det skriker om det så dom lär väl ringa mig titt som tätt. Hade tänkt gå brevid en kväll inne och 2 kvällar ute i hemvården. Tror jag skulle trivas med att köra runt i byarna. Är skittrött idag så jag hoppas Stella sover snällt nu. Imorgon ska hon och jag åka in till stan för att handla mat. God natt!

Kommentarer
Postat av: Tete

Oj, börja jobba redan? Kul att man inte är ensam om att börja jobba lite smått ganska tidigt. Grattis till jobbet! hoppas du kommer trivas!

2008-11-19 ★ 23:51:22
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Härligt å få börja jobba lite. Ska maken va hemma med Stella då när du jobbar? Jag har nu insett att det blir föör stressigt för mig att försöka passa in extrajobb i mitt liv som det är just nu. Iaf när Oliver inte sover lika mkt som tidigare. Har juh jobbat liiite iaf i sep, okt och nov men det är inte mkt. Tänkte lugna mig tills efter jul, då gubben tänkte börja ha ut lite föräldraledigt. Så kommer jag kunna jobba nån timme nån dag i veckan.

2008-11-20 ★ 00:14:51
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Helene

Åh så roligt med ett nytt jobb, sånt är alltid lika spännande! =)

Kram kram

2008-11-20 ★ 10:28:34
Postat av: Sussi

Ska du börja jobba redan?

Se på fan...Det skulle aldrig fungera för oss, inte skulle jag vilja det heller.Kram kram!

2008-11-20 ★ 11:10:15
URL: http://suzilemon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0