Hej igen!

Måste börja med att säga tack för att ni bryr er
och tack för att ni ger mig era ärliga åsikter, det uppskattas!

Jag har knappt skrivit om mina och Martins duster innan, just för att man tror att folk ska tro att vi är påväg att skiljas eller liknande. För så är det verkligen inte, det är helt enkelt så livet är. Upp och nergångar, inget konstigt i det.

Men jag citerar Evelina, en läsare: -Vissa är så himla rädda för att säga att man ens blir arg på sin partner av rädsla att folk ska anta en massa saker. Så sant som det är sagt, precis så har det varit för mig. Men nu skiter jag i vad folk tror, vi vet!

Jag älskar Martin även om han gör mig vansinnig ibland, precis lika arg blir ju han på mig. Vi är väldigt lika när det kommer till att vara omogna när vi bråkar. Men när vi är lugna kan vi ha de mest givande och eniga samtal om vårat förhållande och framtiden. Ingen av oss vill ju ge upp och skulle aldrig låta Stella lida för att vi är mindre smarta ibland.

Han är en go och busig pappa. Han lockar fram leenden och joller ur Stella titt som tätt. Hon är snålare med smajlen mot sin trötta morsa dock. Jag är väl mest matmaskin antar jag, men jag klagar inte :)

Kommentarer
Postat av: Tete

Helt underbara och oerhört kloka ord! Jag känner igen mig som fasen. De få gånger jag skrivit nåt så har det från leksandshållet ojjat sig över hur långt bort från dem jag är. Men jag menar, wtf, jag är vuxen, jag klarar av att vara osams med min sambo då och då utan att behöva kramkalas från halva släkten liksom! Fint att de bryr sig, men ändå. Och speciellt nu efter separationen som inte blev av, så har jag funderat massor på hur mkt man kan skriva. Senast idag blev vi irriterade på varandra, men vi har ju skrattat och haft kul och spelat wii-gitarr nu på kvällen. Jag håller helt med er att man ska skita i vad andra tror. Men jag orkar inte riktigt heller med alla "stackars-dig-gumman" kommentarer som kan komma. Därför aktar jag mig noga för att själv skriva sådana. Det är inte synd om mig, jag är förbannad bara. Ibland alltså ;-) Ush vad jag tröttbabblar. Sorry. Kram och natti på dig!

2008-11-16 ★ 23:21:58
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Bra sagt. Och självklart blir man irriterad/arg/sur på sin sambo/make emellanåt. Å som du skrev; dom blir juh minst lika sura på oss. Skönt å få avreagera sig ibland, brukar kännas bättre då =)

2008-11-17 ★ 06:32:04
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag skriver sällan om när jag blir arg eller sur på min sambo i min blogg. Dels för att jag kanske glömmer skriva om dom bra sidorna och när jag bara skriver om dom dåliga så får min sambon en dålig bild. Blir lätt uppfattningarna som är fel och dom vill jag inte ge bort. Med tanke på hur sällan vi bråkar egentligen. Nu har jag iofs också öppen blogg, men jag undviker helst det i min egen blogg pga missuppfattningar.Din ärlighet i din blogg uppskattas, du skriver så öppet och hjärtligt, man blir glad och man inser genast att vi alla är vanliga människor som fajtas lite då och då med varandra :DNu blev det lite långt. Förlåt, men jag hade mycket på hjärtat ;) KRAM

2008-11-17 ★ 10:12:46
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Evelina

Va gulligt av dig att citera!Känns bra att man kan få ur sig ett par ord som kan göra någon annan lite gladare :)Och det är verkligen skitbra att du är öppen med att ALLT inte kan vara en dans på rosor HELA tiden. Det är inspirerande tycker jag och jag ska verkligen försöka följa ditt exempel :)

2008-11-17 ★ 10:33:26
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu låter det lite konstigt kanske, men ett förhållande eller en relation där man aldrig har några duster...känns faktiskt inte så sunt. En anledning till att det uppkommer konflikter är ju faktiskt för att man bryr sig. Vore man likgiltig till allt så finns det ju inget som kan skapa argumentationer. Bråkar gör alla det går inte att komma ifrån, det viktiga är vad man gör efter sina gräl. Att man tar till sig vad ens partner säger och att man reder ut det och går vidare.Jag skriver inte heller särskilt ofta när jag och min sambo har haft duster här hemma. Det har nog bara inte blivit. Mycket kan nog vara för att jag själv anser det som avslutat och inte mycket att orda om när vi väl rett upp allting. Skulle jag skriva i hettans stund så hade jag säkerligen använt ord som jag hade behövt bortförklara när jag sansat mig igen :PSen kan jag avsluta med att jag inte för en sekund blev orolig för att ni skulle bli ett par i statistiken. Det finns alldeles för mycket kärlek och respekt i erat äktenskap!!

2008-11-17 ★ 12:24:20
URL: http://hecate.se
Postat av: Sofia

Klokt inlägg!

Och vet du, de där smilen får du igen senare, jag lovar dig! :D

2008-11-17 ★ 13:36:23
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Sussi

Man måste kunna bråka i ett förhållande, det är ju jätteviktigt.

Bara för att man är osams ibland så betyder ju inte det att det kommer att ta slut.Skönt att ni ordnat upp allt, man måste få rensa luften ibland.det är påfrestande att vara nyförälder, vi här uppe i Dalarna tycker också att det är bra drygt ibland.Kram kram!

2008-11-17 ★ 21:21:19
URL: http://suzilemon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0