BVC - 6

Japp idag var det dags att väga och mäta lillfisen igen. Jag och Martin hade en liten gissningstävling i bilen på vägen dit. Jag sa 5700 och han sa 5800, jag vart närmast.
Loppan väger 5660 gram och är 57 cm lång och har ett huvudomfång38 cm. Våran stora lilla tjej.
Vi pratade lite om ammningen och att jag upplever att mjölkmängden minskat lite de senaste dagarna. Antagligen för att jag varit sjuk och att jag kanske inte varit på topp de senaste veckorna. Jag ska då amma, amma, amma på så ökar nog mjölken igen. Har absolut inte tänkt sluta amma utan göra det så länge Stella vill och behöver det.

Fick lite info om öppna förskolan och pappagrupp. Likaså blev vi inbjudna på en föreläsning om hur man håller glöden kvar i förhållandet som småbarnsförälder. Vi anmälde oss till den, fastän Martin sa ja lite motvilligt. Jag går enbart för din skull, sa han i bilen på väg hem sen. Min älskade, det uppskattar jag mycket!
Nästa gång vi ska till BVC är den 25 November och det är 2-månaderskontroll med sköterkan och en barnläkare. Ska bli spännande!

Kommentarer
Postat av: mamma russin

japp då är det till att tok amma..:) fast tänk på att det känns som mindre mjölk i tuttarna när mjölkmängden anpassat sig.. och då försvinner det där trycket som fanns innan.. det var då jag fick för mig att det minskade också..:) nu ska jag hoppa i bingen och läsa.. imorgon ska jag och stina på öppna..om vi kommer upp i tid villsäj..haha.. sedan ska stina och jag på systers kvartsamtal.. spännande..

kram..

2008-11-04 ★ 22:59:35
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0